Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterrets de Tarragona Chiclana CF
mixrombo obert Tactiek ¿Campeón?
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
64.9 gemiddelde waardering 56.5
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


2e minuut.
Altvater kopt de bal weg. Rek is nu in balbezit. Rek geeft een lange en hoge pass. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kwidziński passt de bal zonder na te denken. Văn Vũ rent richting de bal. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Malancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 1:0

15e minuut.
Millet speelt de bal door. Kwidziński kopt de bal weg. Guyon controleert de bal met de borst. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel. Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Jáger kopt de bal weg. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef onderschept slim de pass. Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński haalt uit met een fantastische trap. Malancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe passt de bal zonder na te denken. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel. Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Orak geeft een lange en hoge pass. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Altvater rent richting de bal. Altvater draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 1:1

40e minuut.
Kwidziński is nu in balbezit. Jáger speelt de bal door. Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rommel geeft een hoge lob. Calpe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Orak de bal onder controle te krijgen. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 31%, Chiclana CF 69%.
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 2:1

48e minuut.
Calpe rent richting de bal. Sedef begaat een overtreding. Calpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jáger met een snel genomen vrije trap. Văn Vũ springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Morilla heeft problemen om de bal te vangen. Trałka is nu in balbezit. Trałka geeft een hoge lob. Calpe maakt een snoekduik en kopt de bal. Malancu bokst de bal weg.

50e minuut.
Morilla rent richting de bal. Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger geeft de bal voor. Klungelig pakt Văn Vũ de bal. Văn Vũ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka onderschept slim de pass. Trałka speelt de bal door. Jáger is nu in balbezit. Jáger schiet op doel. Malancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calpe rent richting de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 3:1

53e minuut.
Kwidziński geeft een hoge lob. Văn Vũ is nu in balbezit. Morilla begaat een overtreding. Morilla krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Guerendiain met een sublieme pass. Klungelig pakt Pengő de bal. Kwidziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwidziński krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Pengő de bal. Pengő met een sublieme pass. Botili is nu in balbezit. Botili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 3:2

73e minuut.
Jáger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński passt de bal in één keer door. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 4:2

75e minuut.
Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka verovert de bal door een tackle van achteren. Trałka met een sublieme pass. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trałka geeft een hoge lob. Kwidziński rent richting de bal. Kościelny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kwidziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jáger wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Malancu met een harde bal richting middenveld. Daar is Kwidziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Morilla is nu in balbezit. Morilla geeft een hoge lob. Altvater bereikt de bal nog maar net als eerste. Altvater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 4:3

81e minuut.
Daar is Pengő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński probeert naar een medespeler te passen. Jáger rent richting de bal. Jáger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Anees kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rommel de bal onder controle te krijgen. Botili is nu in balbezit. Botili schiet op doel. Millet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 4:4

84e minuut.
Morilla geeft de bal voor. Calpe is nu in balbezit. Sedef begaat een overtreding. Sedef krijgt een gele kaart. Calpe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwidziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calpe krijgt zijn hoofd ertegen. Malancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 5:4

87e minuut.
Rek met een snelle inworp. Kwidziński probeert naar een medespeler te passen. Trałka probeert naar een medespeler te passen. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 30%, Chiclana CF 70%.
Peterrets de Tarragona - Chiclana CF 5:4