Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabuten´s losdragones
Dabuten´s Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 37.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana geeft de bal voor. García Cintado kopt de bal weg. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.

8e minuut.
Santana passt de bal zonder na te denken. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Freije probeert naar een medespeler te passen. Służewski rent richting de bal. Służewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Służewski is nu in balbezit. Misterny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Służewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vallarino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 1:0

10e minuut.
Taksdal met een snelle inworp. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije geeft een hoge lob. Służewski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Tornell is nu in balbezit. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije speelt de bal door. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sosna is nu in balbezit. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli passt de bal zonder na te denken. Służewski rent richting de bal. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Freije speelt de bal door. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallarino probeert naar een medespeler te passen. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Caraiman bokst de bal weg.

26e minuut.
Taksdal met een snelle inworp. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije geeft een lange en hoge pass. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Połubiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freije zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oberauer geeft een hoge lob. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornell is nu in balbezit. Służewski onderschept slim de pass. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oberauer is nu in balbezit. Oberauer passt de bal in één keer door. Cadore heeft problemen om de bal te vangen. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cadore kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tornell de bal onder controle te krijgen. Taksdal met een sublieme pass. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Taksdal verovert de bal door een tackle van achteren. Taksdal probeert naar een medespeler te passen. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 2:0

45e minuut.
Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli probeert naar een medespeler te passen. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 33%, losdragones 67%.
Dabuten´s - losdragones 3:0

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cadore kopt de bal weg. Travan bereikt de bal nog maar net als eerste. Travan geeft de bal voor. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 4:0

56e minuut.
Daar is Tornell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Taksdal passt de bal met de wreef. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Trujillo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Menichelli speelt de bal door. Klungelig pakt Princ de bal. Princ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár speelt de bal door. Oberauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer passt de bal met de wreef. Caraiman bokst de bal weg. Princ rent richting de bal. Princ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 5:0

73e minuut.
Oberauer speelt de bal door. Kalmár heeft problemen om de bal te vangen. Freije met een sublieme pass. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Princ is nu in balbezit. Princ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 6:0

75e minuut.
Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije speelt de bal door. Princ rent richting de bal. Princ draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 7:0

78e minuut.
Menichelli rent richting de bal. Menichelli met een sublieme pass. Freije speelt de bal door. Klungelig pakt Princ de bal. Princ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Menichelli met een sublieme pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo geeft de bal voor. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana passt de bal in één keer door. Princ rent richting de bal. Princ schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cadore de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trujillo zal de hoekschop nemen. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Princ de bal. Princ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 8:0

90e minuut.
Oberauer onderschept slim de pass. Oberauer geeft een lange en hoge pass. Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - losdragones 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 26%, losdragones 74%.
Dabuten´s - losdragones 9:0