Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdragones Dabuten´s
Normal Tactiek Dabuten´s
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński onderschept slim de pass. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Dabuten´s 0:1

7e minuut.
Van Looveren passt de bal in één keer door. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer begaat een overtreding. Oberauer krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gombrowicz met een harde bal richting middenveld. Oberauer kopt de bal weg. Freije speelt de bal door. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Caraiman trapt de bal weg. Klungelig pakt Misterny de bal. Trujillo speelt de bal door. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Freije geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vallarino de bal. Połubiński rent richting de bal. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cadore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Freije met de inworp. Taksdal rent richting de bal. Taksdal geeft een hoge lob. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Służewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Berbecel onderschept slim de pass. Taksdal verovert de bal door een tackle van achteren. Taksdal passt de bal met de wreef. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Oberauer probeert de bal met de borst te controleren. Oberauer passt de bal in één keer door. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Dabuten´s 0:2

37e minuut.
Menichelli passt de bal met de wreef. Vallarino rent richting de bal. Vallarino passt de bal zonder na te denken. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Travan is nu in balbezit. Travan geeft een hoge lob. Vallarino kopt de bal weg. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Caraiman trapt de bal weg van het doel. Oberauer kopt de bal weg. Freije speelt de bal door. Służewski rent richting de bal. Służewski draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 65%, Dabuten´s 35%.
losdragones - Dabuten´s 0:2

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Van Looveren passt de bal in één keer door. Deeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeney passt de bal in één keer door. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
García Cintado met een snelle inworp. Taksdal is nu in balbezit. Taksdal probeert naar een medespeler te passen. Vallarino rent richting de bal. Vallarino speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Berbecel rent richting de bal. Santana is nu in balbezit. Santana geeft de bal voor. Princ is nu in balbezit. Princ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Vallarino kopt de bal weg. Princ rent richting de bal. Princ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Dabuten´s 0:3

74e minuut.
Vallarino draait met de bal, schiet en ... Połubiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ onderschept slim de pass. Princ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vallarino is nu in balbezit. Vallarino geeft een lange en hoge pass. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Freije is nu in balbezit. Freije haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Taksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Taksdal geeft een hoge lob. Połubiński probeert de bal met de borst te controleren. Princ is nu in balbezit. Princ schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.

79e minuut.
Taksdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misterny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallarino. Vallarino krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Oberauer rent richting de bal. Oberauer passt de bal met de wreef. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Deeney rent richting de bal. Vivas verovert de bal door een tackle van achteren. Vivas speelt de bal door. Princ rent richting de bal. Princ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Dabuten´s 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 71%, Dabuten´s 29%.
losdragones - Dabuten´s 0:4