Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty F.C Camelfall
5-5 Tecnica Tactiek 442-CUÑAO
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.3 gemiddelde waardering 54.6
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Di Niro is nu in balbezit. Di Niro speelt de bal door. Bigalis speelt de bal door. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Keseciler bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bigalis neemt de hoekschop. Cano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Camelfall 1:0

11e minuut.
Odametey geeft de bal voor. Ptaszyński is nu in balbezit. Qavatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qavatov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tuvaoğlu geeft een hoge lob. Odametey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bigalis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Di Niro passt de bal in één keer door. Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis met een sublieme pass. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva met een sublieme pass. Daar is Kuterba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigalis verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Keseciler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Camelfall 2:0

22e minuut.
Di Niro is nu in balbezit. Di Niro speelt de bal door. Cano met een sublieme pass. Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Domenech speelt de bal door. Daar is de Jesús Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva speelt de bal door. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ... Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Di Zenso onderschept slim de pass. Di Zenso passt de bal met de wreef. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov schiet op doel. Sürek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson geeft een hoge lob. Cano kopt de bal weg. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eðvarðsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Cano de bal. Mateo Montoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mateo Montoya krijgt een gele kaart. Cano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Moreno López is nu in balbezit. Domenech is nu in balbezit. Domenech passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 50%, Camelfall 50%.
Hello Kitty F.C - Camelfall 2:0

48e minuut.
Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva schiet op doel. Moreno López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bigalis is nu in balbezit. Bigalis passt de bal met de wreef. Domenech speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Radevich onderschept slim de pass. Radevich geeft een hoge lob. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Bigalis is nu in balbezit. Bigalis geeft een hoge lob. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Qavatov verovert de bal door een tackle van achteren. Qavatov passt de bal met de wreef. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Camelfall 2:1

63e minuut.
Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bigalis speelt de bal door. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro passt de bal zonder na te denken. Bigalis rent richting de bal. Bigalis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tuvaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ptaszyński probeert naar een medespeler te passen. Mateo Montoya probeert naar een medespeler te passen. Qavatov rent richting de bal. Qavatov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Odametey onderschept slim de pass. Bigalis begaat een overtreding. Odametey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Busto komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Ptaszyński de bal. Radevich is nu in balbezit. Radevich geeft een lange en hoge pass. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Díaz García komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Di Zenso met een sublieme pass. Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero passt de bal in één keer door. Busto rent richting de bal. Busto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 46%, Camelfall 54%.
Hello Kitty F.C - Camelfall 2:1