Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabuten´s Racing de Monteolivete
Dabuten´s Tactiek Azerbaiyan
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría passt de bal met de wreef. Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Ayerbe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taksdal. Ayerbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayerbe met een snel genomen vrije trap. Santillana rent richting de bal. Santillana geeft een hoge lob. Wietrzykowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Freije passt de bal in één keer door. Taksdal geeft de bal voor. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Racing de Monteolivete 1:0

29e minuut.
Mandía speelt de bal door. Santillana rent richting de bal. Santillana passt de bal met de wreef. Dentinho rent richting de bal. Dentinho schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Travan heeft problemen om de bal te vangen. Wietrzykowski rent richting de bal. Travan probeert naar een medespeler te passen. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gombrowicz bokst de bal weg.

44e minuut.
Mandía passt de bal met de wreef. Santillana heeft problemen om de bal te vangen. Santillana probeert naar een medespeler te passen. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho geeft een hoge lob. Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 50%, Racing de Monteolivete 50%.
Dabuten´s - Racing de Monteolivete 1:0

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen. Berescu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Plodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plodek geeft de bal voor. Inworp. Menichelli met een snelle inworp. Vallarino geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Menichelli onderschept slim de pass. Menichelli probeert naar een medespeler te passen. Vivas rent richting de bal. Berescu verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dabuten´s - Racing de Monteolivete 1:1

55e minuut.
Vivas heeft problemen om de bal te vangen. Vivas geeft de bal voor. Klungelig pakt Jędrzejczyk de bal. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Trujillo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menichelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Princ rent richting de bal. Princ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije geeft de bal voor. Klungelig pakt Jędrzejczyk de bal. Princ rent richting de bal. Princ haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Trujillo met een sublieme pass. Oberauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije probeert naar een medespeler te passen. Menichelli rent richting de bal. Menichelli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mandía passt de bal in één keer door. Santillana heeft problemen om de bal te vangen. Pietrkiewicz rent richting de bal. Santillana verovert de bal door een tackle van achteren. Santillana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 47%, Racing de Monteolivete 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabuten´s - Racing de Monteolivete 1:1