Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete Dabuten´s
Azerbaiyan Tactiek Txuri Urdin
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Zalloetxebarría rent richting de bal. Zalloetxebarría geeft de bal voor. Dentinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Gombrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Dabuten´s 1:0

4e minuut.
Matolcsy speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taksdal geeft een lange en hoge pass. Vallarino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Służewski is nu in balbezit. Daqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Santillana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandía is nu in balbezit. Mandía passt de bal met de wreef. Santillana is nu in balbezit. Santillana geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Menichelli rent richting de bal. Menichelli passt de bal met de wreef. Vallarino is nu in balbezit. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Travan geeft een lange en hoge pass. Cimini is nu in balbezit. Oberauer verovert de bal door een tackle van achteren. Oberauer geeft de bal voor. Klungelig pakt Daqiang de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 55%, Dabuten´s 45%.
Racing de Monteolivete - Dabuten´s 1:0

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ayerbe passt de bal in één keer door. Zalloetxebarría is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrkiewicz. Zalloetxebarría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayerbe komt bij de bal en schiet. Paal!

49e minuut.
Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerbe passt de bal met de wreef. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría geeft de bal voor. Dentinho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Dabuten´s 2:0

64e minuut.
Travan geeft een hoge lob. Inworp. Santillana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandía geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mandía geeft de bal voor. Zalloetxebarría rent richting de bal. Pietrkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pietrkiewicz krijgt een gele kaart. Zalloetxebarría is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wietrzykowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Taksdal met een sublieme pass. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli probeert naar een medespeler te passen. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 43%, Dabuten´s 57%.
Racing de Monteolivete - Dabuten´s 2:0