Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdragones Real Vallekas C.F.
Normal Tactiek 3 centrales
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 63.3
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


6e minuut.
Gutiérrez Moreno met een sublieme pass. Menijes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menijes passt de bal in één keer door. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:1

8e minuut.
Paradas Romero met een snelle inworp. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno passt de bal met de wreef. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Cadore speelt de bal door. Tornell rent richting de bal. Tornell geeft een hoge lob. Paradas Romero kopt de bal weg. Gutiérrez Moreno met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tornell rent richting de bal. Rymshin verovert de bal door een tackle van achteren. Rymshin speelt de bal door. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pericás geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Cintado de bal. Rodríguez Reguero geeft een hoge lob. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:2

20e minuut.
Rymshin verovert de bal door een tackle van achteren. Rymshin probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:3

28e minuut.
Menijes is nu in balbezit. Menijes speelt de bal door. Połubiński rent richting de bal. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez Reguero probeert de bal met de borst te controleren. Połubiński rent richting de bal. Rodríguez Reguero onderschept slim de pass. Cadore onderschept slim de pass. Rymshin is nu in balbezit. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rymshin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:4

31e minuut.
Daar is Van Looveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradas Romero geeft een hoge lob. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:5

39e minuut.
Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Rymshin rent richting de bal. Rymshin passt de bal met de wreef. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pericás kopt de bal weg. Paradas Romero probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez Moreno geeft een hoge lob. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno onderschept slim de pass. Gutiérrez Moreno geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Reguero maakt een snoekduik en kopt de bal. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cadore kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 72%, Real Vallekas C.F. 28%.
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:6

47e minuut.
Rymshin rent richting de bal. Cadore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rymshin raakt geblesseerd tijdens het duel. Rymshin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:7

55e minuut.
Alaña Puerta met een sublieme pass. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin passt de bal met de wreef. Rodríguez Reguero heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Reguero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:8

57e minuut.
Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadore speelt de bal door. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Rymshin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:9

60e minuut.
Alaña Puerta is nu in balbezit. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel met een sublieme pass. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
García Cintado kan de bal niet met de borst controleren. Fenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenoy speelt de bal door. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Rymshin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymshin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:10

67e minuut.
Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:11

68e minuut.
Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero geeft de bal voor. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Inworp. Paradas Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutiérrez Moreno geeft een lange en hoge pass. Menijes rent richting de bal. Menijes geeft een hoge lob. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Fenoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenoy passt de bal zonder na te denken. Menijes probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Caraiman probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenoy met de inworp. Menijes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menijes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 74%, Real Vallekas C.F. 26%.
losdragones - Real Vallekas C.F. 0:11