Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vallekas C.F. losdragones
3 centrales Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 38.5
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Klungelig pakt García Cintado de bal. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Daar is Pezzuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzuti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno passt de bal in één keer door. Pezzuti heeft problemen om de bal te vangen. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 1:0

7e minuut.
Pezzuti passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno onderschept slim de pass. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Paradas Romero met de inworp. Klungelig pakt Keis de bal. Keis geeft een hoge lob. Pezzuti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 2:0

11e minuut.
Pezzuti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalmár. Pezzuti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saponiero met een snel genomen vrije trap. Pezzuti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 3:0

13e minuut.
Alaña Puerta met een sublieme pass. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero passt de bal in één keer door. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 4:0

15e minuut.
Paradas Romero geeft een lange en hoge pass. Połubiński kopt de bal weg. Saponiero speelt de bal door. Gutiérrez Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Misterny is nu in balbezit. Keis verovert de bal door een tackle van achteren. Keis geeft een hoge lob. Pezzuti springt en kopt de bal. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 5:0

30e minuut.
Alaña Puerta probeert naar een medespeler te passen. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero speelt de bal door. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 6:0

32e minuut.
Gutiérrez Moreno passt de bal met de wreef. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti draait met de bal, schiet en ... Cadore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 7:0

36e minuut.
Saponiero met een sublieme pass. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno passt de bal in één keer door. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Keis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
García Cintado passt de bal met de wreef. Keis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pezzuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzuti schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Keis geeft een hoge lob. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 17%, losdragones 83%.
Real Vallekas C.F. - losdragones 8:0

47e minuut.
Alaña Puerta rent richting de bal. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Moreno kopt de bal weg. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 9:0

48e minuut.
Pezzuti is nu in balbezit. Misterny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pezzuti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saponiero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 10:0

50e minuut.
Bolaños passt de bal zonder na te denken. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Pezzuti maakt een snoekduik en kopt de bal. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 11:0

54e minuut.
Pericás probeert naar een medespeler te passen. Keis met een sublieme pass. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap. Caraiman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 12:0

58e minuut.
Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 13:0

61e minuut.
Saponiero speelt de bal door. Daar is Keis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keis passt de bal in één keer door. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alaña Puerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saponiero speelt de bal door. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 14:0

65e minuut.
Misterny is nu in balbezit. Saponiero verovert de bal door een tackle van achteren. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 15:0

66e minuut.
Daar is Pericás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pericás geeft een lange en hoge pass. Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caraiman trapt de bal weg. Keis kopt de bal weg. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Keis probeert naar een medespeler te passen. Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero met een sublieme pass. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 16:0

71e minuut.
Van Looveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Looveren probeert naar een medespeler te passen. Pezzuti speelt de bal door. Daar is Gutiérrez Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Alaña Puerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero passt de bal met de wreef. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 17:0

80e minuut.
Paradas Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Keis onderschept slim de pass. Keis geeft een hoge lob. Gutiérrez Moreno maakt een snoekduik en kopt de bal. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 18:0

82e minuut.
Saponiero is nu in balbezit. Saponiero passt de bal met de wreef. Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero geeft een hoge lob. Pezzuti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 19:0

84e minuut.
Paradas Romero geeft een lange en hoge pass. Połubiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalmár de bal. Saponiero geeft de bal voor. Pezzuti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 20:0

86e minuut.
Pezzuti passt de bal met de wreef. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero passt de bal in één keer door. Daar is Alaña Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 21:0

87e minuut.
Arbeloa passt de bal met de wreef. Van Looveren is nu in balbezit. Paradas Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Looveren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berbecel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Preciado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Saponiero kopt de bal weg. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Daar is Pezzuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzuti draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg.

90e minuut.
Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero geeft een lange en hoge pass. Saponiero kopt de bal weg. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - losdragones 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 22%, losdragones 78%.
Real Vallekas C.F. - losdragones 22:0