Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Camelfall
¿Campeón? Tactiek 442-CUÑAO
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
57.5 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Moreno López geeft een hoge lob. Qavatov heeft problemen om de bal te vangen. Orak verovert de bal door een tackle van achteren. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. Malancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef geeft een hoge lob. Daar is Odametey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odametey geeft de bal voor. Basigalup springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Anees kopt de bal weg. Klungelig pakt Odametey de bal. Pengő is nu in balbezit. Pengő haalt uit met een fantastische trap. Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 1:0

24e minuut.
Stuhlfauth kopt de bal weg. Kuterba heeft problemen om de bal te vangen. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 2:0

27e minuut.
Guerendiain passt de bal in één keer door. Botili rent richting de bal. Sánchez Griñón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez Griñón krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Botili rent richting de bal. Sánchez Griñón rent richting de bal. Pengő verovert de bal door een tackle van achteren. Pengő geeft een lange en hoge pass. Stuhlfauth springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pengő is nu in balbezit. Pengő geeft de bal voor. Bello Rebolo heeft problemen om de bal te vangen. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pengő speelt de bal door. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Odametey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Odametey krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bello Rebolo geeft een hoge lob. Kościelny kopt de bal weg. Guerendiain geeft een hoge lob. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili schiet op doel. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sánchez Griñón de bal. Sánchez Griñón met een sublieme pass. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 48%, Camelfall 52%.
Chiclana CF - Camelfall 3:0

46e minuut.
Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko met een sublieme pass. Moreno López rent richting de bal. Stuhlfauth verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth geeft een hoge lob. Botili rent richting de bal. Botili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 4:0

51e minuut.
Qavatov kopt de bal weg. Orak heeft problemen om de bal te vangen. Di Zenso is nu in balbezit. Basigalup rent richting de bal. Basigalup draait met de bal, schiet en ... Malancu bokst de bal weg.

59e minuut.
Anees bereikt de bal nog maar net als eerste. Anees geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Botili de bal. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth schiet op doel. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 5:0

59e minuut.
Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Odametey is nu in balbezit. Odametey geeft een lange en hoge pass. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Odametey geeft een hoge lob. Basigalup rent richting de bal. Basigalup passt de bal zonder na te denken. Qavatov rent richting de bal. Qavatov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 5:1

66e minuut.
Pengő passt de bal in één keer door. Guerendiain geeft een lange en hoge pass. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 6:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busto komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Busto stond buitenspel. Díaz García komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orak geeft een hoge lob. Botili is nu in balbezit. Botili schiet op doel. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Botili verovert de bal door een tackle van achteren. Botili speelt de bal door. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Camelfall 7:1

89e minuut.
Guerendiain verovert de bal door een tackle van achteren. Guerendiain geeft de bal voor. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Guerendiain met een sublieme pass. Anees rent richting de bal. Anees speelt de bal door. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 41%, Camelfall 59%.
Chiclana CF - Camelfall 7:1