Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete Hello Kitty F.C
Azerbaiyan Tactiek 5-5 Tecnica
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


38e minuut.
Puzsár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domenech met de inworp. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Eðvarðsson probeert naar een medespeler te passen. Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis passt de bal met de wreef. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Berescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 62%, Hello Kitty F.C 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing de Monteolivete - Hello Kitty F.C 0:0

49e minuut.
Eðvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eðvarðsson geeft de bal voor. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bigalis kopt de bal weg. Mandía heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Cano zijn tegenspeler op de grond. Cano krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Puzsár speelt de bal door. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana probeert naar een medespeler te passen. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski schiet op doel. Sürek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santillana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berescu springt en kopt de bal. Sürek bokst de bal weg.

70e minuut.
Mandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech speelt de bal door. Puzsár verovert de bal door een tackle van achteren. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ... Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mandía onderschept slim de pass. Mandía met een sublieme pass. Santillana rent richting de bal. Santillana geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski springt en kopt de bal. Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Mandía is nu in balbezit. Mandía met een sublieme pass. Santillana rent richting de bal. Santillana geeft de bal voor. Berescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zalloetxebarría verovert de bal door een tackle van achteren. Zalloetxebarría geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tuvaoğlu de bal. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

86e minuut.
Mandía passt de bal zonder na te denken. Santillana rent richting de bal. Santillana speelt de bal door. Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 53%, Hello Kitty F.C 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing de Monteolivete - Hello Kitty F.C 0:0