Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty F.C Racing de Monteolivete
5-5 Tecnica Tactiek Azerbaiyan
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen formidable


23e minuut.
Manevskis geeft een hoge lob. Inworp. Mandía met de inworp. Santillana geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zalloetxebarría met een snelle inworp. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski springt en kopt de bal. Sürek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mandía probeert naar een medespeler te passen. Santillana is nu in balbezit. Santillana speelt de bal door. Dentinho rent richting de bal. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Di Niro speelt de bal door. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano passt de bal in één keer door. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 56%, Racing de Monteolivete 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hello Kitty F.C - Racing de Monteolivete 0:0

46e minuut.
Berescu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
de Jesús Silva is nu in balbezit. Casillas onderschept slim de pass. Casillas speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Racing de Monteolivete 1:0

54e minuut.
Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Berescu rent richting de bal. Ptaszyński rent richting de bal. Berescu onderschept slim de pass. Berescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Casillas is nu in balbezit. Casillas geeft een hoge lob. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría geeft de bal voor. Dentinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Sürek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría probeert naar een medespeler te passen. Santillana geeft een hoge lob. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 47%, Racing de Monteolivete 53%.
Hello Kitty F.C - Racing de Monteolivete 1:0