Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterrets de Tarragona Dabuten´s
mixrombo Tactiek Txuri Urdin
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 50
formidabel Schieten redelijk
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kwidziński rent richting de bal. Jáger geeft een hoge lob. Pietrkiewicz kopt de bal weg. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jáger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Dabuten´s 1:0

2e minuut.
Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vivas. Văn Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çukurköylü zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Dabuten´s 2:0

4e minuut.
Santana is nu in balbezit. Jáger onderschept slim de pass. Jáger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calpe de bal. Calpe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Dabuten´s 3:0

9e minuut.
Oberauer onderschept slim de pass. Oberauer passt de bal in één keer door. Taksdal geeft de bal voor. Vallarino krijgt zijn hoofd ertegen. Millet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Dabuten´s 3:1

12e minuut.
Travan geeft een hoge lob. Inworp. Çukurköylü met de inworp. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Menichelli passt de bal in één keer door. Rek onderschept slim de pass. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije geeft de bal voor. Vallarino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Çukurköylü geeft de bal voor. Văn Vũ kopt de bal weg. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Çukurköylü met een snelle inworp. Żak rent richting de bal. Żak met een sublieme pass. Jáger geeft een lange en hoge pass. Calpe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Freije met een snelle inworp. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Taksdal verovert de bal door een tackle van achteren. Taksdal geeft de bal voor. Vallarino krijgt zijn hoofd ertegen. Millet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Oberauer rent richting de bal. Inworp. Oberauer met een snelle inworp. Taksdal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Calpe rent richting de bal. Travan verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żak neemt de hoekschop. Calpe rent richting de bal. Calpe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 33%, Dabuten´s 67%.
Peterrets de Tarragona - Dabuten´s 3:1

46e minuut.
Trałka rent richting de bal. Menichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger met een sublieme pass. Calpe rent richting de bal. Calpe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Santana de bal. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rek geeft een lange en hoge pass. Calpe rent richting de bal. Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santana krijgt een gele kaart. Calpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trałka wilt de vrije trap nemen. Gombrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Calpe verovert de bal door een tackle van achteren. Calpe schiet op doel. Gombrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński geeft een hoge lob. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Jáger onderschept slim de pass. Jáger geeft de bal voor. Calpe rent richting de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Travan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger geeft de bal voor. Vivas rent richting de bal. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Travan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 24%, Dabuten´s 76%.
Peterrets de Tarragona - Dabuten´s 3:1