Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabuten´s Peterrets de Tarragona
Dabuten´s Tactiek mixrombo
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 64.1
good Schieten outstanding
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Travan is nu in balbezit. Jáger is nu in balbezit. Jáger passt de bal met de wreef. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Żak is nu in balbezit. Żak geeft een lange en hoge pass. Santana kopt de bal weg. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 0:1

12e minuut.
Văn Vũ is nu in balbezit. Jáger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santana. Jáger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jáger komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pietrkiewicz rent richting de bal. Văn Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vũ passt de bal zonder na te denken. Jáger is nu in balbezit. Jáger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński passt de bal in één keer door. Żak speelt de bal door. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwidziński neemt de hoekschop. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 0:2

21e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Hoža geeft de bal voor. Żak kopt de bal weg. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kwidziński met een snelle inworp. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Santana de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żak zal de hoekschop nemen. Calpe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Calpe schiet op doel. Vivas probeert de bal aan de voet te houden. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel. Gombrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 0:3

27e minuut.
Rommel onderschept slim de pass. Rommel geeft de bal voor. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. Gombrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 0:4

30e minuut.
Jáger rent richting de bal. Jáger passt de bal met de wreef. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 0:5

32e minuut.
Văn Vũ met een sublieme pass. Żak is nu in balbezit. Jáger speelt de bal door. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 0:6

44e minuut.
Kwidziński geeft de bal voor. Calpe kopt de bal weg. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 79%, Peterrets de Tarragona 21%.
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 0:6

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Trałka rent richting de bal. Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rommel geeft een hoge lob. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Freije speelt de bal door. Klungelig pakt Princ de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trałka. Trałka krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Princ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberauer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Vallarino de bal. Rommel rent richting de bal. Vallarino onderschept slim de pass. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Travan onderschept slim de pass. Travan geeft een lange en hoge pass. Taksdal kopt de bal weg. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rommel is nu in balbezit. Rommel geeft een lange en hoge pass. Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz geeft een hoge lob. Taksdal is nu in balbezit. Millet bokst de bal weg.

58e minuut.
Żak met een snelle inworp. Trałka probeert naar een medespeler te passen. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żak neemt de hoekschop. Calpe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jáger geeft een lange en hoge pass. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Żak begaat een overtreding. Żak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Travan geeft een hoge lob. Daar is Rek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije rent richting de bal. Princ is nu in balbezit. Princ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rommel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taksdal de bal. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ haalt uit met een fantastische trap. Millet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 54%, Peterrets de Tarragona 46%.
Dabuten´s - Peterrets de Tarragona 1:6