Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF losdragones
¿Campeón? Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 38.9
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
García Cintado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pengő met een snelle inworp. Guerendiain is nu in balbezit. Guerendiain geeft een hoge lob. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Botili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 1:0

10e minuut.
Morilla geeft een hoge lob. García Cintado kopt de bal weg. Klungelig pakt Kościelny de bal. Deeney rent richting de bal. Deeney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pengő kopt de bal weg. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth passt de bal zonder na te denken. Botili rent richting de bal. Botili haalt uit met een fantastische trap. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Anees onderschept slim de pass. Anees probeert naar een medespeler te passen. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth geeft de bal voor. Botili rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 2:0

22e minuut.
Guerendiain speelt de bal door. Pengő is nu in balbezit. Pengő passt de bal met de wreef. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Pengő onderschept slim de pass. Pengő geeft de bal voor. Stuhlfauth kopt de bal weg. Botili rent richting de bal. Botili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 3:0

28e minuut.
Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth passt de bal met de wreef. Botili is nu in balbezit. Botili haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 4:0

36e minuut.
Malancu met een harde bal richting middenveld. Guerendiain speelt de bal door. Botili is nu in balbezit. Botili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 35%, losdragones 65%.
Chiclana CF - losdragones 5:0

46e minuut.
Berbecel speelt de bal door. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Botili is nu in balbezit. Botili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Anees de bal. Anees speelt de bal door. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth onderschept slim de pass. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anees zal de hoekschop nemen. Stuhlfauth springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Anees met een snelle inworp. Guerendiain is nu in balbezit. Guerendiain geeft een hoge lob. Botili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 6:0

54e minuut.
Kościelny probeert naar een medespeler te passen. Guyon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botili is nu in balbezit. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Botili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altvater komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pengő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerendiain met een sublieme pass. Altvater rent richting de bal. Altvater draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Połubiński de bal onder controle te krijgen. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pengő zal de hoekschop nemen. Altvater heeft problemen om de bal te vangen. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg. Cadore heeft problemen om de bal te vangen. Altvater is nu in balbezit. Altvater draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 7:0

67e minuut.
Anees rent richting de bal. Anees geeft een lange en hoge pass. Daar is Stuhlfauth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 8:0

69e minuut.
Caraiman trapt de bal weg van het doel. Guyon probeert naar een medespeler te passen. Anees geeft een hoge lob. Altvater rent richting de bal. Altvater schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Misterny de bal. Misterny probeert naar een medespeler te passen. Kościelny onderschept slim de pass. Deeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeney draait met de bal, schiet en ... Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Daar is Kościelny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tornell rent richting de bal. Anees verovert de bal door een tackle van achteren. Anees geeft een hoge lob. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Cadore geeft de bal voor. Anees kopt de bal weg. Pengő controleert de bal met de borst. Pengő geeft de bal voor. Altvater springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Guerendiain passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stuhlfauth de bal. Stuhlfauth passt de bal zonder na te denken. Altvater rent richting de bal. Altvater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 9:0

82e minuut.
Pengő geeft een lange en hoge pass. Altvater kopt de bal weg. Daar is Cadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Altvater verovert de bal door een tackle van achteren. Altvater passt de bal in één keer door. Cadore rent richting de bal. Stuhlfauth onderschept slim de pass. Stuhlfauth schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Altvater rent richting de bal. Altvater passt de bal in één keer door. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - losdragones 10:0

88e minuut.
Daar is Deeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyon verovert de bal door een tackle van achteren. Guyon geeft een hoge lob. Altvater kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 33%, losdragones 67%.
Chiclana CF - losdragones 10:0