Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vallekas C.F. Camelfall
3 centrales Tactiek 442-CUÑAO
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
64.2 gemiddelde waardering 53.4
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
López Sendino passt de bal zonder na te denken. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Zenso. Di Zenso krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero geeft de bal voor. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Menijes geeft een hoge lob. Rymshin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Bolaños met een sublieme pass. Klungelig pakt Rymshin de bal. Rymshin speelt de bal door. Bello Rebolo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Rymshin is nu in balbezit. Bello Rebolo rent richting de bal. Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin schiet op doel. Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moreno López heeft problemen om de bal te vangen. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin schiet op doel. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Camelfall 1:0

31e minuut.
Leszko heeft problemen om de bal te vangen. Leszko speelt de bal door. Di Zenso probeert naar een medespeler te passen. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 46%, Camelfall 54%.
Real Vallekas C.F. - Camelfall 1:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Basigalup stond buitenspel. Tamudo Montero komt het veld opgelopen. Menijes neemt vlug de vrije trap. Moreno López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Reguero de bal. Moreno López is nu in balbezit. Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin schiet op doel. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Qavatov stond buitenspel. Busto komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gutiérrez Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez Moreno geeft een hoge lob. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Camelfall 2:0

76e minuut.
Inworp. Díaz García komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Menijes probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños passt de bal in één keer door. Rymshin rent richting de bal. Rymshin schiet op doel. Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paradas Romero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rymshin springt en kopt de bal. Keseciler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Camelfall 3:0

82e minuut.
Paradas Romero met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños passt de bal zonder na te denken. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rodríguez Reguero probeert naar een medespeler te passen. Kuterba onderschept slim de pass. Menijes is nu in balbezit. Menijes geeft een hoge lob. Rymshin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 34%, Camelfall 66%.
Real Vallekas C.F. - Camelfall 3:0