Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camelfall Real Vallekas C.F.
442-CUÑAO Tactiek 3 centrales
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti passt de bal in één keer door. Rymshin rent richting de bal. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:1

4e minuut.
Saponiero met een sublieme pass. Daar is Alaña Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaña Puerta probeert naar een medespeler te passen. Rymshin heeft problemen om de bal te vangen. Rymshin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap. Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:2

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Keis de bal onder controle te krijgen. Moreno López is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Moreno geeft de bal voor. Pezzuti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saponiero met de inworp. Alaña Puerta geeft een hoge lob. Pezzuti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:3

15e minuut.
Pezzuti heeft problemen om de bal te vangen. Keis probeert naar een medespeler te passen. Kuterba is nu in balbezit. Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pericás geeft een lange en hoge pass. Saponiero rent richting de bal. Saponiero passt de bal in één keer door. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Saponiero passt de bal in één keer door. Pezzuti is nu in balbezit. Kuterba begaat een overtreding. Pezzuti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saponiero wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pericás geeft een hoge lob. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti onderschept slim de pass. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Odametey passt de bal in één keer door. Mateo Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Moreno geeft een lange en hoge pass. Rymshin maakt een snoekduik en kopt de bal. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Saponiero rent richting de bal. Saponiero geeft de bal voor. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 70%, Real Vallekas C.F. 30%.
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:4

50e minuut.
Keis verovert de bal door een tackle van achteren. Keis passt de bal zonder na te denken. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:5

51e minuut.
Leszko probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Griñón rent richting de bal. Rymshin begaat een overtreding. Rymshin krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gutiérrez Moreno speelt de bal door. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzuti draait met de bal, schiet en ... Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:6

53e minuut.
Daar is Pezzuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keis is nu in balbezit. Keis passt de bal in één keer door. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Keseciler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Qavatov stond buitenspel. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Tamudo Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti passt de bal zonder na te denken. Rymshin rent richting de bal. Rymshin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:7

67e minuut.
Pericás maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Griñón. Sánchez Griñón krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Qavatov stond buitenspel. Busto komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kuterba speelt de bal door. Keis is nu in balbezit. Keis passt de bal zonder na te denken. Daar is Rymshin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymshin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díaz García komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bolaños passt de bal zonder na te denken. Rymshin rent richting de bal. Kuterba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuterba krijgt een gele kaart. Rymshin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rymshin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero met een sublieme pass. Rymshin rent richting de bal. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Díaz García onderschept slim de pass. Díaz García met een sublieme pass. Pericás verovert de bal door een tackle van achteren. Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Keis probeert naar een medespeler te passen. Odametey geeft de bal voor. Basigalup controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Saponiero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pezzuti kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 69%, Real Vallekas C.F. 31%.
Camelfall - Real Vallekas C.F. 0:7