Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty F.C Real Vallekas C.F.
5-5 Tecnica Tactiek 3 centrales
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Di Niro is nu in balbezit. Di Niro speelt de bal door. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson geeft de bal voor. Cano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tuvaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuvaoğlu speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alaña Puerta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rymshin krijgt zijn hoofd ertegen. Sürek bokst de bal weg. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:1

16e minuut.
Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:2

20e minuut.
Alaña Puerta met een sublieme pass. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tuvaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Reguero rent richting de bal. Manevskis onderschept slim de pass. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alaña Puerta zal de hoekschop nemen. Rymshin maakt een snoekduik en kopt de bal. Sürek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:3

30e minuut.
Paradas Romero kopt de bal weg. Rymshin is nu in balbezit. Taretto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taretto krijgt een gele kaart. Rymshin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rodríguez Reguero de bal. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Manevskis verovert de bal door een tackle van achteren. Menijes verovert de bal door een tackle van achteren. Menijes met een sublieme pass. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Eðvarðsson passt de bal in één keer door. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero draait met de bal, schiet en ... Sürek bokst de bal weg.

38e minuut.
Alaña Puerta speelt de bal door. Paradas Romero speelt de bal door. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños geeft een hoge lob. Rodríguez Reguero maakt een snoekduik en kopt de bal. Sürek bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolaños met de inworp. Paradas Romero geeft de bal voor. Rymshin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 71%, Real Vallekas C.F. 29%.
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:4

46e minuut.
Inworp. Paradas Romero met de inworp. Taretto is nu in balbezit. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:5

50e minuut.
Paradas Romero rent richting de bal. Paradas Romero geeft een lange en hoge pass. Daar is Manevskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Reguero onderschept slim de pass. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alaña Puerta passt de bal met de wreef. Menijes met een sublieme pass. Ptaszyński rent richting de bal. Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cano geeft de bal voor. Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta geeft een lange en hoge pass. Rymshin controleert de bal met de borst. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rodríguez Reguero met een sublieme pass. Rymshin speelt de bal door. Rodríguez Reguero met een sublieme pass. Rymshin rent richting de bal. Rymshin schiet op doel. Sürek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:6

83e minuut.
Klungelig pakt Menijes de bal. Di Niro begaat een overtreding. Menijes raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutiérrez Moreno met een snel genomen vrije trap. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Sürek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:7

85e minuut.
Paradas Romero met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños passt de bal met de wreef. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Sürek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sürek speelt de bal door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez Moreno. Gutiérrez Moreno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 59%, Real Vallekas C.F. 41%.
Hello Kitty F.C - Real Vallekas C.F. 0:7