Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Dabuten´s
¿Campeón? Tactiek Dabuten´s
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Guyon geeft een hoge lob. Stuhlfauth kopt de bal weg. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili schiet op doel. Gombrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Guerendiain passt de bal in één keer door. Pengő rent richting de bal. Pengő passt de bal met de wreef. Botili is nu in balbezit. Botili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengő onderschept slim de pass. Pengő geeft de bal voor. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Taksdal is nu in balbezit. Sedef verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taksdal probeert naar een medespeler te passen. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 64%, Dabuten´s 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chiclana CF - Dabuten´s 0:0

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sedef kopt de bal weg. Freije rent richting de bal. Freije geeft de bal voor. Princ maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Taksdal verovert de bal door een tackle van achteren. Taksdal geeft de bal voor. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ haalt uit met een fantastische trap. Malancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Dabuten´s 0:1

58e minuut.
Kościelny heeft problemen om de bal te vangen. Guyon is nu in balbezit. Guyon geeft een lange en hoge pass. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Guerendiain met een sublieme pass. Klungelig pakt Pengő de bal. Freije tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freije krijgt een gele kaart. Pengő is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guyon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Santana geeft een hoge lob. Inworp. Pengő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Botili rent richting de bal. Botili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vallarino geeft de bal voor. Freije is nu in balbezit. Kościelny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freije is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberauer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kościelny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Freije zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taksdal rent richting de bal. Taksdal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kościelny rent richting de bal. Freije onderschept slim de pass. Freije speelt de bal door. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ schiet op doel. Malancu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 65%, Dabuten´s 35%.
Chiclana CF - Dabuten´s 0:1