Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdragones Peterrets de Tarragona
Normal Tactiek mixrombo
49% Balbezit 51%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 62.2
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny passt de bal zonder na te denken. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:1

3e minuut.
Jáger probeert de bal aan de voet te houden. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński geeft de bal voor. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.

5e minuut.
Trałka kopt de bal weg. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jáger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jáger wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Żak verovert de bal door een tackle van achteren. Żak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calpe de bal. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Çukurköylü geeft een hoge lob. Połubiński kopt de bal weg. Kwidziński met een sublieme pass. Calpe is nu in balbezit. Calpe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Żak is nu in balbezit. Żak passt de bal in één keer door. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:2

13e minuut.
Jáger passt de bal in één keer door. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ passt de bal met de wreef. Calpe heeft problemen om de bal te vangen. Calpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:3

24e minuut.
Millet trapt de bal weg. Misterny heeft problemen om de bal te vangen. Jáger met een sublieme pass. Văn Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Văn Vũ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jáger speelt de bal door. Văn Vũ is nu in balbezit. Połubiński begaat een overtreding. Văn Vũ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jáger wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Żak is nu in balbezit. Żak geeft een hoge lob. Calpe rent richting de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:4

29e minuut.
Rek geeft de bal voor. Calpe kopt de bal weg. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:5

30e minuut.
Żak met een sublieme pass. Jáger is nu in balbezit. Jáger geeft een lange en hoge pass. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jáger speelt de bal door. Calpe is nu in balbezit. Klungelig pakt Calpe de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:6

35e minuut.
Misterny speelt de bal door. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka speelt de bal door. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 84%, Peterrets de Tarragona 16%.
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:7

47e minuut.
Rek rent richting de bal. Rek geeft een lange en hoge pass. Calpe kopt de bal weg. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Żak is nu in balbezit. Żak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:8

49e minuut.
Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Van Looveren de bal onder controle te krijgen. Calpe is nu in balbezit. Calpe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Żak geeft een hoge lob. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe onderschept slim de pass. Calpe draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:9

59e minuut.
Kwidziński is nu in balbezit. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Calpe is nu in balbezit. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:10

62e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger passt de bal in één keer door. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:11

63e minuut.
Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe onderschept slim de pass. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ geeft een lange en hoge pass. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cadore is nu in balbezit. Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger geeft een lange en hoge pass. Calpe is nu in balbezit. Calpe draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jáger geeft een lange en hoge pass. Cadore kopt de bal weg. Daar is Kalmár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jáger is nu in balbezit. Jáger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Çukurköylü speelt de bal door. Misterny controleert de bal met de borst. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Połubiński de bal. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Çukurköylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurköylü geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văn Vũ is nu in balbezit. Połubiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Połubiński krijgt een gele kaart. Văn Vũ raakt geblesseerd tijdens het duel. Văn Vũ neemt de penalty, wat een uithaal! Caraiman bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:12

86e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka geeft een hoge lob. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

87e minuut.
Tornell geeft een hoge lob. Inworp. Rek met de inworp. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Deeney passt de bal met de wreef. Van Looveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Looveren passt de bal zonder na te denken. Calpe rent richting de bal. Calpe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 85%, Peterrets de Tarragona 15%.
losdragones - Peterrets de Tarragona 0:13