Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterrets de Tarragona losdragones
mixrombo Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
27% Spel op eigen helft 73%
45 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 39.6
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Hoža met een sublieme pass. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Calpe de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Rek probeert naar een medespeler te passen. Jáger rent richting de bal. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Żak geeft de bal voor. Calpe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ passt de bal in één keer door. Calpe rent richting de bal. Calpe schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 1:0

10e minuut.
Tornell geeft een hoge lob. Trałka met een sublieme pass. Daar is Połubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Jáger geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ kopt de bal weg. Calpe heeft problemen om de bal te vangen. Calpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 2:0

13e minuut.
Văn Vũ probeert naar een medespeler te passen. Żak met een sublieme pass. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Deeney rent richting de bal. Żak onderschept slim de pass. Żak geeft een lange en hoge pass. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 3:0

15e minuut.
Żak verovert de bal door een tackle van achteren. Żak geeft een hoge lob. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe verovert de bal door een tackle van achteren. Calpe draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calpe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 4:0

18e minuut.
García Cintado passt de bal zonder na te denken. Deeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeney passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Millet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ passt de bal in één keer door. Calpe is nu in balbezit. Calpe draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kalmár probeert naar een medespeler te passen. Rek rent richting de bal. Rek passt de bal zonder na te denken. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 5:0

27e minuut.
Berbecel heeft problemen om de bal te vangen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe onderschept slim de pass. Văn Vũ heeft problemen om de bal te vangen. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hoža met de inworp. Jáger met een sublieme pass. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 6:0

29e minuut.
Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński geeft een hoge lob. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 7:0

33e minuut.
García Cintado rent richting de bal. Żak rent richting de bal. García Cintado maakt een afschuwelijke overtreding. García Cintado krijgt een gele kaart. Żak raakt geblesseerd tijdens het duel. Trałka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calpe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Çukurköylü geeft de bal voor. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ geeft een hoge lob. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger met een sublieme pass. Cadore is nu in balbezit. Calpe verovert de bal door een tackle van achteren. Calpe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 8:0

43e minuut.
Cadore geeft de bal voor. Rek kopt de bal weg. Văn Vũ speelt de bal door. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hoža is nu in balbezit. Hoža geeft een lange en hoge pass. García Cintado is nu in balbezit. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 26%, losdragones 74%.
Peterrets de Tarragona - losdragones 9:0

47e minuut.
Tornell kopt de bal weg. Jáger rent richting de bal. Jáger passt de bal in één keer door. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe verovert de bal door een tackle van achteren. Calpe schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Deeney rent richting de bal. Deeney geeft een lange en hoge pass. Kalmár kopt de bal weg. Van Looveren rent richting de bal. Van Looveren schiet op doel. Millet bokst de bal weg.

50e minuut.
Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmár geeft een lange en hoge pass. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel draait met de bal, schiet en ... Millet bokst de bal weg.

52e minuut.
Van Looveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoža verovert de bal door een tackle van achteren. Hoža met een sublieme pass. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cadore geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwidziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.

56e minuut.
Çukurköylü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żak geeft de bal voor. Klungelig pakt Cadore de bal. Calpe is nu in balbezit. Calpe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jáger speelt de bal door. Cadore heeft problemen om de bal te vangen. Calpe rent richting de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 10:0

58e minuut.
Żak geeft de bal voor. Jáger controleert de bal met de borst. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Calpe is nu in balbezit. Calpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 11:0

61e minuut.
Văn Vũ probeert naar een medespeler te passen. Jáger is nu in balbezit. Jáger passt de bal met de wreef. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Połubiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żak met de inworp. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Połubiński kopt de bal weg. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calpe de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 12:0

67e minuut.
Deeney passt de bal in één keer door. Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çukurköylü geeft de bal voor. Calpe is nu in balbezit. Calpe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jáger is nu in balbezit. Jáger passt de bal met de wreef. Calpe rent richting de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 13:0

76e minuut.
Połubiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwidziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calpe rent richting de bal. Calpe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
García Cintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak verovert de bal door een tackle van achteren. Żak probeert naar een medespeler te passen. Calpe rent richting de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg.

79e minuut.
Hoža bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoža geeft de bal voor. Calpe rent richting de bal. Calpe geeft een hoge lob. Văn Vũ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - losdragones 14:0

85e minuut.
Çukurköylü onderschept slim de pass. Çukurköylü geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel. Połubiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger met een sublieme pass. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger passt de bal zonder na te denken. Calpe met een sublieme pass. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 27%, losdragones 73%.
Peterrets de Tarragona - losdragones 14:0