Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camelfall Racing de Monteolivete
442-CUÑAO Tactiek Azerbaiyan
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Dentinho passt de bal met de wreef. Santillana met een sublieme pass. Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap. Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Mandía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandía speelt de bal door. Dentinho rent richting de bal. Dentinho draait met de bal, schiet en ... Keseciler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Keseciler probeert naar een medespeler te passen. Ayerbe is nu in balbezit. Di Zenso maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Di Zenso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Zenso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría met een sublieme pass. Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski schiet op doel. Keseciler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Racing de Monteolivete 0:1

20e minuut.
Santillana is nu in balbezit. Santillana geeft de bal voor. Wietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mandía passt de bal in één keer door. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Moreno López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno López krijgt een gele kaart. Zalloetxebarría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zalloetxebarría met een snel genomen vrije trap. Wietrzykowski krijgt zijn hoofd ertegen. Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe passt de bal zonder na te denken. Santillana is nu in balbezit. Santillana geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wietrzykowski is nu in balbezit. Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler is nu in balbezit. Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Racing de Monteolivete 0:2

33e minuut.
Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana met een sublieme pass. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel. Keseciler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Racing de Monteolivete 0:3

33e minuut.
Basigalup rent richting de bal. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho geeft een hoge lob. Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Leszko is nu in balbezit. Ayerbe onderschept slim de pass. Mateo Montoya rent richting de bal. Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerbe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 74%, Racing de Monteolivete 26%.
Camelfall - Racing de Monteolivete 0:3

46e minuut.
Berescu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Berescu passt de bal met de wreef. Santillana rent richting de bal. Santillana probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Bello Rebolo met een sublieme pass. Odametey rent richting de bal. Berescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berescu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mateo Montoya rent richting de bal. Mateo Montoya geeft de bal voor. Puzsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup onderschept slim de pass. Basigalup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Buitenspel voor Basigalup. Goede buitenspelval van de verdediging. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Busto komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Casillas onderschept slim de pass. Casillas met een sublieme pass. Santillana geeft een hoge lob. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Inworp. Díaz García komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 66%, Racing de Monteolivete 34%.
Camelfall - Racing de Monteolivete 0:3