Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete Camelfall
Azerbaiyan Tactiek 442-CUÑAO
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Odametey is nu in balbezit. Odametey passt de bal zonder na te denken. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov draait met de bal, schiet en ... Matolcsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Camelfall 0:1

15e minuut.
Leszko met een sublieme pass. Qavatov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daqiang. Daqiang krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Qavatov raakt geblesseerd tijdens het duel. Mateo Montoya met een snel genomen vrije trap. Puzsár kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Zenso neemt de hoekschop. Basigalup maakt een snoekduik en kopt de bal. Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daqiang heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Zenso zal de hoekschop nemen. Qavatov springt en kopt de bal. Puzsár probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Odametey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Odametey passt de bal in één keer door. Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko met een sublieme pass. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso passt de bal met de wreef. Casillas rent richting de bal. Basigalup onderschept slim de pass. Basigalup schiet op doel. Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odametey. Dentinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santillana met een snel genomen vrije trap. Zalloetxebarría kan de bal niet met de borst controleren. Zalloetxebarría geeft een hoge lob. Dentinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing de Monteolivete - Camelfall 1:1

35e minuut.
Basigalup speelt de bal door. Leszko rent richting de bal. Leszko passt de bal met de wreef. Qavatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qavatov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 56%, Camelfall 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing de Monteolivete - Camelfall 1:1

46e minuut.
Berescu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kuterba rent richting de bal. Kuterba geeft de bal voor. Qavatov rent richting de bal. Leszko rent richting de bal. Leszko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Jędrzejczyk rent richting de bal. Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe geeft een hoge lob. Dentinho kan de bal niet met de borst controleren. Dentinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Moreno López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu rent richting de bal. Mateo Montoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mateo Montoya krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busto komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Doeltrap. Díaz García komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 39%, Camelfall 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing de Monteolivete - Camelfall 1:1