Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Hello Kitty F.C
¿Campeón? Tactiek 5-5 Tecnica
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis geeft een hoge lob. Olvera heeft problemen om de bal te vangen. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ... Malancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Guerendiain geeft de bal voor. Stuhlfauth heeft problemen om de bal te vangen. Taretto is nu in balbezit. Stuhlfauth onderschept slim de pass. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Anees raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altvater komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap. Malancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Domenech met de inworp. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Sedef probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domenech zal de hoekschop nemen. Cano springt en kopt de bal. Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guyon controleert de bal met de borst. Cano rent richting de bal. Morilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Guerendiain geeft een lange en hoge pass. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Manevskis rent richting de bal. Stuhlfauth onderschept slim de pass. Stuhlfauth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Botili rent richting de bal. Botili haalt uit met een fantastische trap. Sürek bokst de bal weg.

45e minuut.
Eðvarðsson rent richting de bal. Guerendiain met een sublieme pass. Botili is nu in balbezit. Botili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Hello Kitty F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 50%, Hello Kitty F.C 50%.
Chiclana CF - Hello Kitty F.C 1:0

51e minuut.
Inworp. Domenech met een snelle inworp. Guerendiain is nu in balbezit. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Domenech passt de bal zonder na te denken. Guerendiain geeft een hoge lob. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. Sürek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
de Jesús Silva passt de bal met de wreef. Altvater bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cano krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Altvater raakt geblesseerd tijdens het duel. Guyon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manevskis kopt de bal weg. Ptaszyński kan de bal niet met de borst controleren. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili draait met de bal, schiet en ... Sürek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Hello Kitty F.C 2:0

60e minuut.
Domenech probeert de bal met de borst te controleren. Botili onderschept slim de pass. Botili passt de bal met de wreef. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Eðvarðsson passt de bal zonder na te denken. Bigalis is nu in balbezit. Bigalis passt de bal zonder na te denken. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ... Malancu bokst de bal weg.

87e minuut.
Guyon is nu in balbezit. Bigalis verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalis geeft een hoge lob. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel. Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 54%, Hello Kitty F.C 46%.
Chiclana CF - Hello Kitty F.C 2:0