Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty F.C Chiclana CF
5-5 Tecnica Tactiek ¿Campeón?
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 54.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Morilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eðvarðsson met de inworp. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Taretto geeft een hoge lob. Bigalis kopt de bal weg. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Guyon geeft een hoge lob. Stuhlfauth is nu in balbezit. Taretto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stuhlfauth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stuhlfauth neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Chiclana CF 0:1

40e minuut.
de Jesús Silva rent richting de bal. Guyon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Jesús Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guyon heeft problemen om de bal te vangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cano neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stuhlfauth is nu in balbezit. Met opzet legt Eðvarðsson zijn tegenspeler op de grond. Stuhlfauth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerendiain zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sürek probeert naar een medespeler te passen. Guerendiain kopt de bal weg. Klungelig pakt Stuhlfauth de bal. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 40%, Chiclana CF 60%.
Hello Kitty F.C - Chiclana CF 0:1

59e minuut.
Eðvarðsson geeft de bal voor. Domenech is nu in balbezit. Domenech speelt de bal door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Morilla probeert de bal aan de voet te houden. Di Niro rent richting de bal. Di Niro geeft een lange en hoge pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hello Kitty F.C - Chiclana CF 1:1

71e minuut.
Stuhlfauth onderschept slim de pass. Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhlfauth schiet op doel. Sürek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Di Niro passt de bal met de wreef. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerendiain. Guerendiain krijgt een gele kaart. Eðvarðsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Tuvaoğlu kopt de bal weg. de Jesús Silva rent richting de bal. Domenech rent richting de bal. Domenech geeft een hoge lob. Morilla kopt de bal weg. Malancu bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Olvera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerendiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerendiain passt de bal in één keer door. Botili is nu in balbezit. Botili schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Chiclana CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 41%, Chiclana CF 59%.
Hello Kitty F.C - Chiclana CF 1:2