Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vallekas C.F. Dabuten´s
3 centrales Tactiek Dabuten´s
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 53.3
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Menijes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin rent richting de bal. Rymshin passt de bal met de wreef. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taksdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Taksdal rent richting de bal. Taksdal geeft een lange en hoge pass. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Pericás probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Taksdal speelt de bal door. Freije rent richting de bal. Freije passt de bal in één keer door. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel. Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana passt de bal met de wreef. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli geeft een lange en hoge pass. Służewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin verovert de bal door een tackle van achteren. Rymshin speelt de bal door. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 48%, Dabuten´s 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Vallekas C.F. - Dabuten´s 0:0

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Taksdal is nu in balbezit. Taksdal passt de bal met de wreef. Freije is nu in balbezit. Freije geeft de bal voor. Princ maakt een snoekduik en kopt de bal. Preciado bokst de bal weg.

54e minuut.
Oberauer is nu in balbezit. Oberauer geeft een lange en hoge pass. Princ is nu in balbezit. Princ haalt uit met een fantastische trap. Preciado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Dabuten´s 0:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Reguero komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vallarino heeft problemen om de bal te vangen. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno onderschept slim de pass. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Preciado bokst de bal weg.

67e minuut.
Paradas Romero geeft een hoge lob. Rymshin is nu in balbezit. Travan is nu in balbezit. Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz bokst de bal weg.

74e minuut.
Paradas Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas Romero probeert naar een medespeler te passen. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Reguero onderschept slim de pass. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Vallekas C.F. - Dabuten´s 1:1

76e minuut.
Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Dabuten´s 2:1

81e minuut.
Saponiero rent richting de bal. Travan rent richting de bal. Saponiero onderschept slim de pass. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Rymshin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 46%, Dabuten´s 54%.
Real Vallekas C.F. - Dabuten´s 2:1