Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete losdragones
Azerbaiyan Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 39.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dentinho probeert de bal aan de voet te houden. Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sosna krijgt een gele kaart. Wietrzykowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mandía zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dentinho kopt de bal weg. Santillana geeft een hoge lob. Wietrzykowski springt en kopt de bal. Caraiman bokst de bal weg.

6e minuut.
Van Looveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe onderschept slim de pass. Ayerbe speelt de bal door. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
García Cintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho probeert naar een medespeler te passen. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 1:0

14e minuut.
Zalloetxebarría met een snelle inworp. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Dentinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Santillana de bal. Santillana geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 3:0

20e minuut.
Dentinho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arbeloa de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santillana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dentinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 4:0

24e minuut.
Mandía speelt de bal door. Santillana rent richting de bal. Santillana passt de bal zonder na te denken. Dentinho rent richting de bal. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zalloetxebarría passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wietrzykowski de bal. Wietrzykowski met een sublieme pass. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cadore de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caraiman speelt de bal door. Mandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeney begaat een overtreding. Mandía moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mandía kan niet meer verder spelen. Niepsuj komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Dentinho passt de bal zonder na te denken. Wietrzykowski is nu in balbezit. Misterny rent richting de bal. Wietrzykowski onderschept slim de pass. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 5:0

35e minuut.
Cadore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santillana neemt de hoekschop. Wietrzykowski springt en kopt de bal. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 6:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 29%, losdragones 71%.
Racing de Monteolivete - losdragones 6:0

46e minuut.
Dentinho probeert naar een medespeler te passen. Santillana rent richting de bal. Santillana passt de bal zonder na te denken. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 7:0

48e minuut.
Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana met een sublieme pass. Dentinho rent richting de bal. Dentinho draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 8:0

49e minuut.
Dentinho passt de bal zonder na te denken. Santillana probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 9:0

55e minuut.
Tornell met een snelle inworp. Kalmár rent richting de bal. Kalmár speelt de bal door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Puzsár geeft een lange en hoge pass. Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe passt de bal zonder na te denken. Zalloetxebarría rent richting de bal. Zalloetxebarría draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 10:0

61e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho rent richting de bal. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Arbeloa probeert de bal aan de voet te houden. Caraiman bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niepsuj met de inworp. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana geeft een hoge lob. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Santillana is nu in balbezit. Santillana heeft problemen om de bal te vangen. Santillana probeert naar een medespeler te passen. Dentinho rent richting de bal. Dentinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dentinho passt de bal zonder na te denken. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe passt de bal met de wreef. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 11:0

75e minuut.
Dentinho passt de bal met de wreef. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana met een sublieme pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Casillas rent richting de bal. Casillas geeft een lange en hoge pass. Arbeloa controleert de bal met de borst. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Tornell de bal. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu probeert naar een medespeler te passen. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - losdragones 12:0

90e minuut.
Deeney speelt de bal door. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Casillas onderschept slim de pass. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel schiet op doel. Matolcsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 25%, losdragones 75%.
Racing de Monteolivete - losdragones 12:0