Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdragones Racing de Monteolivete
Normal Tactiek Azerbaiyan
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Ayerbe is nu in balbezit. Berbecel onderschept slim de pass. Berbecel passt de bal zonder na te denken. Deeney rent richting de bal. Deeney geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Niepsuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepsuj met een sublieme pass. Wietrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:1

16e minuut.
Santillana speelt de bal door. Połubiński is nu in balbezit. Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Dentinho schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:2

19e minuut.
Santillana verovert de bal door een tackle van achteren. Santillana passt de bal zonder na te denken. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Niepsuj speelt de bal door. Dentinho probeert naar een medespeler te passen. Wietrzykowski is nu in balbezit. Wietrzykowski schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Santillana geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski is nu in balbezit. Wietrzykowski draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:3

27e minuut.
Van Looveren probeert naar een medespeler te passen. Berbecel rent richting de bal. Santillana is nu in balbezit. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Santillana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niepsuj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niepsuj geeft een hoge lob. Wietrzykowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:4

35e minuut.
Ayerbe kopt de bal weg. Santillana rent richting de bal. Santillana probeert naar een medespeler te passen. Wietrzykowski is nu in balbezit. Wietrzykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dentinho rent richting de bal. Dentinho schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:5

37e minuut.
Wietrzykowski passt de bal met de wreef. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński is nu in balbezit. Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Dentinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:6

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 67%, Racing de Monteolivete 33%.
losdragones - Racing de Monteolivete 0:6

55e minuut.
Santillana geeft een hoge lob. Dentinho kopt de bal weg. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu passt de bal in één keer door. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:7

61e minuut.
Daar is Zalloetxebarría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornell is nu in balbezit. Zalloetxebarría verovert de bal door een tackle van achteren. Zalloetxebarría geeft een lange en hoge pass. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Zalloetxebarría de bal. Zalloetxebarría probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:8

75e minuut.
Klungelig pakt Kalmár de bal. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho passt de bal met de wreef. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Santillana verovert de bal door een tackle van achteren. Santillana geeft de bal voor. Berescu kopt de bal weg. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg.

78e minuut.
Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe passt de bal in één keer door. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deeney met een sublieme pass. Van Looveren heeft problemen om de bal te vangen. Ayerbe maakt een afschuwelijke overtreding. Ayerbe krijgt een gele kaart. Van Looveren raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Ayerbe met een sublieme pass. Zalloetxebarría rent richting de bal. Zalloetxebarría geeft een lange en hoge pass. Dentinho springt en kopt de bal. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Racing de Monteolivete 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 60%, Racing de Monteolivete 40%.
losdragones - Racing de Monteolivete 0:9