Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterrets de Tarragona Camelfall
rombollarg Tactiek 442-CUÑAO
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
63.1 gemiddelde waardering 53.2
outstanding Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Jáger passt de bal met de wreef. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ springt en kopt de bal. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 1:0

7e minuut.
Buitenspel voor Basigalup. Goede buitenspelval van de verdediging. Rek neemt vlug de vrije trap. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Keseciler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 2:0

9e minuut.
Sánchez Griñón is nu in balbezit. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ speelt de bal door. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jáger onderschept slim de pass. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger is nu in balbezit. Jáger geeft een lange en hoge pass. Calpe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 3:0

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Qavatov stond buitenspel. Hoža neemt vlug de vrije trap. Calpe kopt de bal weg. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Keseciler bokst de bal weg.

19e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Żak is nu in balbezit. Żak geeft de bal voor. Calpe maakt een snoekduik en kopt de bal. Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jáger onderschept slim de pass. Jáger geeft een hoge lob. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel. Keseciler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Trałka speelt de bal door. Klungelig pakt Jáger de bal. Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Keseciler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Odametey heeft problemen om de bal te vangen. Żak rent richting de bal. Żak geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ krijgt zijn hoofd ertegen. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 4:0

28e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Bello Rebolo verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Żak is nu in balbezit. Żak passt de bal met de wreef. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jáger met een sublieme pass. Kuterba is nu in balbezit. Calpe onderschept slim de pass. Calpe draait met de bal, schiet en ... Keseciler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Kwidziński de bal. Mateo Montoya is nu in balbezit. Jáger onderschept slim de pass. Jáger geeft een lange en hoge pass. Calpe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kwidziński heeft problemen om de bal te vangen. Kwidziński geeft een lange en hoge pass. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 6:0

45e minuut.
Żak met een snelle inworp. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 26%, Camelfall 74%.
Peterrets de Tarragona - Camelfall 7:0

50e minuut.
Moreno López bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński probeert naar een medespeler te passen. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel. Keseciler bokst de bal weg.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Çukurköylü kan de bal niet met de borst controleren. Basigalup rent richting de bal. Rek maakt een afschuwelijke overtreding. Rek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busto komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Díaz García komt het veld opgelopen. Keseciler trapt de bal weg. Tamudo Montero kopt de bal weg. Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto draait met de bal, schiet en ... Millet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Kuterba onderschept slim de pass. Calpe onderschept slim de pass. Calpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 8:0

81e minuut.
Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rommel geeft de bal voor. Văn Vũ is nu in balbezit. Calpe rent richting de bal. Calpe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger met een sublieme pass. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Keseciler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Basigalup is nu in balbezit. Çukurköylü onderschept slim de pass. Çukurköylü geeft een hoge lob. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Camelfall 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 36%, Camelfall 64%.
Peterrets de Tarragona - Camelfall 9:0