Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camelfall Peterrets de Tarragona
442-CUÑAO Tactiek rombollarg
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
53.3 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka begaat een overtreding. Basigalup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateo Montoya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Qavatov maakt een snoekduik en kopt de bal. Millet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Quacchero speelt de bal door. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger met een sublieme pass. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Keseciler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Peterrets de Tarragona 0:1

7e minuut.
Sánchez Griñón geeft de bal voor. Inworp. Żak met een snelle inworp. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Calpe passt de bal in één keer door. Kuterba is nu in balbezit. Văn Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Keseciler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Peterrets de Tarragona 0:2

12e minuut.
Văn Vũ geeft de bal voor. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński geeft de bal voor. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jáger met een sublieme pass. Klungelig pakt Żak de bal. Żak geeft een hoge lob. Moreno López heeft problemen om de bal te vangen. Văn Vũ rent richting de bal. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kwidziński speelt de bal door. Bello Rebolo geeft een hoge lob. Qavatov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Di Zenso neemt de hoekschop. Millet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 65%, Peterrets de Tarragona 35%.
Camelfall - Peterrets de Tarragona 0:2

51e minuut.
Çukurköylü onderschept slim de pass. Çukurköylü geeft een hoge lob. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger is nu in balbezit. Jáger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński passt de bal zonder na te denken. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński schiet op doel. Keseciler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Moreno López rent richting de bal. Kwidziński onderschept slim de pass. Kwidziński speelt de bal door. Jáger is nu in balbezit. Jáger haalt uit met een fantastische trap. Keseciler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe is nu in balbezit. Bello Rebolo onderschept slim de pass. Bello Rebolo geeft een hoge lob. Qavatov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Díaz García komt het veld opgelopen. Busto komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Jáger geeft een hoge lob. Daar is Sánchez Griñón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calpe is nu in balbezit. Calpe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Peterrets de Tarragona 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 67%, Peterrets de Tarragona 33%.
Camelfall - Peterrets de Tarragona 0:3