Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska manumanyes F.C.
T0 Dfsa Tactiek 2019 3-5-2 sb
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
62.9 gemiddelde waardering 59.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Lancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancuso probeert naar een medespeler te passen. Koscielny is nu in balbezit. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Gilardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Spinelli probeert naar een medespeler te passen. Gos probeert naar een medespeler te passen. Konka is nu in balbezit. Konka haalt uit met een fantastische trap. Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Suárez Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilardi speelt de bal door. Gos kopt de bal weg. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
García Sánchez onderschept slim de pass. García Sánchez geeft een hoge lob. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan geeft een hoge lob. Zgoda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 1:0

38e minuut.
Konka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rúra neemt vlug de vrije trap. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Ociepa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan probeert naar een medespeler te passen. Konka rent richting de bal. Konka draait met de bal, schiet en ... Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 60%, manumanyes F.C. 40%.
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Falsoni de bal. Zgoda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agrelos. Agrelos krijgt een gele kaart. Zgoda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zgoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 3:0

52e minuut.
Ilev passt de bal zonder na te denken. Daar is Garitano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garitano geeft een lange en hoge pass. Zoetemelk heeft problemen om de bal te vangen. Zoetemelk haalt uit met een fantastische trap. Gilardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ilev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alemanni komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Galusko met een sublieme pass. Suárez Rivas rent richting de bal. Koscielny onderschept slim de pass. Koscielny haalt uit met een fantastische trap. Gilardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 3:1

58e minuut.
Ilev geeft een lange en hoge pass. Gilardi speelt de bal door. Garitano kopt de bal weg. Gos is nu in balbezit. Gos geeft de bal voor. Rúra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liberda de bal. Spinelli rent richting de bal. Spinelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocardo komt het veld opgelopen. Anasiak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Garitano passt de bal met de wreef. Gos rent richting de bal. Gos met een sublieme pass. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel. Rúra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zamarripa controleert de bal met de borst. Zamarripa passt de bal met de wreef. Konka rent richting de bal. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
García Sánchez kopt de bal weg. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan geeft een hoge lob. Zgoda krijgt zijn hoofd ertegen. Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 4:1

80e minuut.
Klungelig pakt Wenyuan de bal. Wenyuan met een sublieme pass. Konka is nu in balbezit. Konka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 5:1

85e minuut.
Gos probeert naar een medespeler te passen. Spinelli speelt de bal door. Zgoda is nu in balbezit. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka draait met de bal, schiet en ... Rúra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 38%, manumanyes F.C. 62%.
Gambs de Weska - manumanyes F.C. 5:1