Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ILLUNBE monster_of_the_id
DOBLE TRES 3 Tactiek principal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 56.5
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurillo onderschept slim de pass. Gakou verovert de bal door een tackle van achteren. Gakou draait met de bal, schiet en ... Jeziorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Liesmiņš rent richting de bal. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - monster_of_the_id 1:0

7e minuut.
Fonte verovert de bal door een tackle van achteren. Gakou verovert de bal door een tackle van achteren. Gakou passt de bal in één keer door. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jeziorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Maurillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monterroso de bal. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ILLUNBE - monster_of_the_id 1:1

27e minuut.
Fonte speelt de bal door. Petruchinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruchinas geeft een hoge lob. Prados García springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - monster_of_the_id 1:2

30e minuut.
Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu geeft de bal voor. Rosal kopt de bal weg. Prados García bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados García draait met de bal, schiet en ... Salil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Fonte kan de bal niet met de borst controleren. Fonte met een sublieme pass. Petruchinas speelt de bal door. Prados García is nu in balbezit. Prados García draait met de bal, schiet en ... Salil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rylik geeft een lange en hoge pass. Fonte rent richting de bal. Liesmiņš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liesmiņš krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Fonte de bal. Bedir probeert naar een medespeler te passen. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš springt en kopt de bal. Jeziorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gakou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Furukawa neemt zijn aanloop. Jeziorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ILLUNBE - monster_of_the_id 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 33%, monster_of_the_id 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ILLUNBE - monster_of_the_id 2:2

46e minuut.
Furukawa met een sublieme pass. Liesmiņš speelt de bal door. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft een hoge lob. Gakou maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - monster_of_the_id 3:2

54e minuut.
Gakou is nu in balbezit. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan probeert naar een medespeler te passen. Liesmiņš rent richting de bal. Liesmiņš draait met de bal, schiet en ... Jeziorny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Petruchinas onderschept slim de pass. Niculaie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niculaie krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petruchinas met een snelle inworp. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte geeft een hoge lob. Rosal maakt een snoekduik en kopt de bal. Salil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

69e minuut.
Quintana probeert naar een medespeler te passen. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunat. Furukawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bedir wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cheşnoiu neemt vlug de vrije trap. Rosal kopt de bal weg. Niculaie is nu in balbezit. Petruchinas verovert de bal door een tackle van achteren. Petruchinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prados García is nu in balbezit. Prados García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ILLUNBE - monster_of_the_id 3:3

76e minuut.
Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik passt de bal met de wreef. Daar is Prados García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruchinas rent richting de bal. Petruchinas haalt uit met een fantastische trap. Salil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bedir passt de bal in één keer door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 42%, monster_of_the_id 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ILLUNBE - monster_of_the_id 3:3