Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islares F.C. garfio
DEFS Tactiek joyre
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Ruigrok passt de bal in één keer door. Upton probeert naar een medespeler te passen. Rembrak is nu in balbezit. Rembrak geeft de bal voor. Ruigrok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ruigrok met een sublieme pass. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli passt de bal zonder na te denken. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap. Almarza bokst de bal weg.

16e minuut.
Rembrak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidaurreta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rembrak speelt de bal door. Ruigrok rent richting de bal. Traxinger begaat een overtreding. Traxinger krijgt een gele kaart. Ruigrok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gniazdowski met een snel genomen vrije trap. Ruigrok springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Vidaurreta de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz is nu in balbezit. Traxinger speelt de bal door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Coeckelbergh speelt de bal door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruigrok de bal. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Almarza probeert naar een medespeler te passen. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruigrok de bal. Ruigrok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Merino met een sublieme pass. Daar is Vidaurreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Pascua is nu in balbezit. Pascua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salvelli geeft een lange en hoge pass. Oancea kan de bal niet met de borst controleren. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - garfio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 50%, garfio 50%.
Islares F.C. - garfio 1:0

47e minuut.
Rembrak is nu in balbezit. Rembrak passt de bal in één keer door. Daar is Ruigrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruigrok schiet op doel. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brizuela met een snelle inworp. Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh met een sublieme pass. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton verovert de bal door een tackle van achteren. Upton geeft een lange en hoge pass. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok schiet op doel. Almarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 49%, garfio 51%.
Islares F.C. - garfio 1:0