Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imola FC Xermade CF
Open D4 Tactiek 4-3-3 MPEX
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
41.5 gemiddelde waardering 43
redelijk Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen solide


25e minuut.
Igartua rent richting de bal. Rupala verovert de bal door een tackle van achteren. Rupala probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Čeburkovas passt de bal zonder na te denken. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Xermade CF 1:0

27e minuut.
Cámara komt het veld opgelopen. Gómez komt het veld opgelopen. García Iglesias komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De Rybel kopt de bal weg. Rupala is nu in balbezit. Rupala passt de bal in één keer door. Lafuente is nu in balbezit. Lafuente draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imola FC 34%, Xermade CF 66%.
Imola FC - Xermade CF 1:0

59e minuut.
Milliardi heeft problemen om de bal te vangen. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente met een sublieme pass. Bermudo rent richting de bal. Bermudo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lozano Farran rent richting de bal. Lafuente verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Vílchez is nu in balbezit. Lafuente onderschept slim de pass. Lafuente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Milliardi passt de bal in één keer door. Daar is De Rybel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lozano Farran geeft de bal voor. Gusano rent richting de bal. Gusano probeert naar een medespeler te passen. Bermudo rent richting de bal. Bermudo schiet op doel. Michnikowski bokst de bal weg. Gusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusano haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bermudo is nu in balbezit. Bermudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imola FC - Xermade CF 1:1

84e minuut.
De Rybel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruszkiewicz speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cámara zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Bermudo de bal onder controle te krijgen. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bermudo rent richting de bal. Bermudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Xermade CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imola FC 47%, Xermade CF 53%.
Imola FC - Xermade CF 1:2