Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ILLUNBE Gambs de Weska
DOBLE TRES 3 Tactiek d5 centr
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Stepanyan passt de bal in één keer door. Gakou speelt de bal door. Zamarripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa onderschept slim de pass. Furukawa haalt uit met een fantastische trap. Gilardi bokst de bal weg.

19e minuut.
Gos rent richting de bal. Gos speelt de bal door. Buiú bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka onderschept slim de pass. Konka schiet op doel. Salil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Niculaie probeert naar een medespeler te passen. Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Gambs de Weska 1:0

25e minuut.
Barrichello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gos is nu in balbezit. Gos passt de bal in één keer door. Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Niceforo is nu in balbezit. Niceforo geeft een hoge lob. Monterroso speelt de bal door. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft de bal voor. Gilardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 51%, Gambs de Weska 49%.
ILLUNBE - Gambs de Weska 1:0

48e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Gambs de Weska 2:0

53e minuut.
Barrichello met een sublieme pass. Gos geeft de bal voor. Rylik is nu in balbezit. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Gambs de Weska 2:1

55e minuut.
Buiú onderschept slim de pass. Buiú geeft de bal voor. Spinelli speelt de bal door. Klungelig pakt Konka de bal. Konka haalt uit met een fantastische trap. Salil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regulasiewicz rent richting de bal. Regulasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka is nu in balbezit. Gos is nu in balbezit. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Liesmiņš met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa draait met de bal, schiet en ... Gilardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Buiú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gos is nu in balbezit. Gos passt de bal met de wreef. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gos is nu in balbezit. Gos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ILLUNBE - Gambs de Weska 2:2

73e minuut.
Klungelig pakt Konka de bal. Buiú rent richting de bal. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka schiet op doel. Salil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ILLUNBE - Gambs de Weska 2:3

78e minuut.
Quintana speelt de bal door. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš maakt een snoekduik en kopt de bal. Gilardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Niculaie geeft de bal voor. Pehlivanov kopt de bal weg. Monterroso geeft een hoge lob. Gakou rent richting de bal. Gakou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILLUNBE 44%, Gambs de Weska 56%.
ILLUNBE - Gambs de Weska 2:3