Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska ILLUNBE
T0 Dfsa Tactiek DOBLE TRES 3
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
64.5 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


7e minuut.
Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgoda haalt uit met een fantastische trap. Salil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - ILLUNBE 1:0

10e minuut.
Daar is Niculaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculaie onderschept slim de pass. Konka rent richting de bal. Konka haalt uit met een fantastische trap. Salil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - ILLUNBE 2:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gos speelt de bal door. Spinelli rent richting de bal. Spinelli geeft de bal voor. Salil bokst de bal weg.

20e minuut.
Wenyuan geeft een lange en hoge pass. Zgoda kopt de bal weg. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel. Salil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Buiú rent richting de bal. Buiú geeft een lange en hoge pass. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een hoge lob. Liesmiņš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wenyuan passt de bal in één keer door. Gos is nu in balbezit. Wenyuan probeert naar een medespeler te passen. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Salil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - ILLUNBE 3:0

29e minuut.
Buiú rent richting de bal. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka passt de bal zonder na te denken. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda schiet op doel. Salil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Niceforo rent richting de bal. Niceforo geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quintana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Liesmiņš maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - ILLUNBE 3:1

43e minuut.
Gos passt de bal zonder na te denken. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli met een sublieme pass. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 52%, ILLUNBE 48%.
Gambs de Weska - ILLUNBE 3:1

51e minuut.
Rylik met een snelle inworp. Zamarripa is nu in balbezit. Met opzet legt Quintana zijn tegenspeler op de grond. Quintana krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos passt de bal met de wreef. Zgoda is nu in balbezit. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka draait met de bal, schiet en ... Salil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Spinelli passt de bal met de wreef. Gos rent richting de bal. Gos passt de bal met de wreef. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Garitano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso verovert de bal door een tackle van achteren. Monterroso geeft de bal voor. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stepanyan neemt de hoekschop. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Zamarripa verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarripa geeft een lange en hoge pass. Zgoda kopt de bal weg. Konka rent richting de bal. Konka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wenyuan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zgoda neemt de penalty, wat een uithaal! Salil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pehlivanov probeert naar een medespeler te passen. Garitano probeert naar een medespeler te passen. Bedir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - ILLUNBE 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 57%, ILLUNBE 43%.
Gambs de Weska - ILLUNBE 3:2