Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
monster_of_the_id manumanyes F.C.
principal Tactiek 2019 3-5-2 sb
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Fonte met een sublieme pass. Rosal is nu in balbezit. Mondillo begaat een overtreding. Mondillo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni verovert de bal door een tackle van achteren. Falsoni met een sublieme pass. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Galusko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koscielny de bal. Lansbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk onderschept slim de pass. Zoetemelk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lansbury onderschept slim de pass. Ociepa onderschept slim de pass. Ociepa passt de bal in één keer door. Koscielny rent richting de bal. Koscielny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Herojewski met een snelle inworp. Fonte met een sublieme pass. Rosal is nu in balbezit. González Flores is nu in balbezit. González Flores schiet op doel. Rúra bokst de bal weg. Rosal probeert naar een medespeler te passen. Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. González Flores heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - manumanyes F.C. 1:0

36e minuut.
Inworp. Bocardo met een snelle inworp. Klungelig pakt Mondillo de bal. Mondillo geeft een lange en hoge pass. Ociepa maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeziorny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koscielny rent richting de bal. Koscielny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
monster_of_the_id - manumanyes F.C. 1:1

41e minuut.
Galusko is nu in balbezit. Galusko passt de bal in één keer door. Zoetemelk met een sublieme pass. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mondillo rent richting de bal. Mondillo geeft een lange en hoge pass. Zoetemelk kopt de bal weg. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 58%, manumanyes F.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
monster_of_the_id - manumanyes F.C. 1:1

48e minuut.
Gânsac geeft de bal voor. Herojewski rent richting de bal. Herojewski passt de bal zonder na te denken. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Agrelos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galusko kopt de bal weg. Daar is Dryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lansbury kopt de bal weg. Liberda heeft problemen om de bal te vangen. González Flores rent richting de bal. González Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
monster_of_the_id - manumanyes F.C. 2:1

74e minuut.
Daar is Rosal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondillo. Mondillo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Bocardo kan de bal niet met de borst controleren. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fonte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: monster_of_the_id 63%, manumanyes F.C. 37%.
monster_of_the_id - manumanyes F.C. 2:1