Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islares F.C. Xermade CF
DEFS Tactiek 4-3-3 MPEX
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 10
54 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten average
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Grasu geeft een lange en hoge pass. Ruigrok rent richting de bal. Morís schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morís krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Salvelli speelt de bal door. Ruigrok is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Morís ... Strafschop! Morís krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ruigrok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruigrok neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Xermade CF 1:0

5e minuut.
Upton met een sublieme pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Copită verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz speelt de bal door. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Vílchez speelt de bal door. Salvelli speelt de bal door. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez komt het veld opgelopen. Sese komt het veld opgelopen. García Iglesias komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Lozano Farran verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruigrok de bal. Ruigrok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rembrak neemt vlug de vrije trap. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok verovert de bal door een tackle van achteren. Ruigrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Xermade CF 2:0

45e minuut.
Grasu rent richting de bal. Grasu passt de bal met de wreef. Gusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusano geeft een hoge lob. Bermudo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Xermade CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 31%, Xermade CF 69%.
Islares F.C. - Xermade CF 2:1

46e minuut.
Salvelli passt de bal met de wreef. Osoro is nu in balbezit. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Xermade CF 3:1

48e minuut.
Grasu met een sublieme pass. Salvelli rent richting de bal. Salvelli passt de bal met de wreef. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín bokst de bal weg.

56e minuut.
Sese geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Gusano. Goede buitenspelval van de verdediging. Brizuela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Upton maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Osoro is nu in balbezit. Ruigrok verovert de bal door een tackle van achteren. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Xermade CF 4:1

62e minuut.
Buitenspel voor Bermudo. Goede buitenspelval van de verdediging. Rembrak neemt vlug de vrije trap. Osoro rent richting de bal. Ruigrok verovert de bal door een tackle van achteren. Ruigrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Xermade CF 5:1

64e minuut.
Gusano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brizuela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok schiet op doel. Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grasu rent richting de bal. Grasu geeft een hoge lob. Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruigrok is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salvelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruigrok springt en kopt de bal. Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz met een sublieme pass. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Xermade CF 6:1

77e minuut.
Upton passt de bal met de wreef. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Thygesen kopt de bal weg. Gómez geeft de bal voor. López de la Fuente kopt de bal weg. Gusano rent richting de bal. Gusano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gontarewicz speelt de bal door. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton schiet op doel. Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Salvelli rent richting de bal. Salvelli probeert naar een medespeler te passen. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 36%, Xermade CF 64%.
Islares F.C. - Xermade CF 6:1