Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islares F.C. Imola FC
DEFS Tactiek Open D
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
53.2 gemiddelde waardering 41.6
solid Schieten average
good Passen adequate
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh geeft de bal voor. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Imola FC 1:0

8e minuut.
Gontarewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciacci komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Salvelli passt de bal zonder na te denken. Ciacci rent richting de bal. Ciacci passt de bal met de wreef. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... Michnikowski bokst de bal weg. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Imola FC 2:0

22e minuut.
Rembrak probeert de bal met de borst te controleren. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton geeft de bal voor. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciacci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coeckelbergh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruigrok maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli passt de bal in één keer door. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kustura verovert de bal door een tackle van achteren. Kustura geeft een lange en hoge pass. Daar is Rupala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafuente rent richting de bal. Lafuente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Thygesen geeft de bal voor. Plutão heeft problemen om de bal te vangen. Ruigrok is nu in balbezit. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salvelli zal de hoekschop nemen. Ruigrok krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coeckelbergh geeft een hoge lob. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli probeert naar een medespeler te passen. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 35%, Imola FC 65%.
Islares F.C. - Imola FC 2:0

49e minuut.
Żółkiewski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Čeburkovas stond buitenspel. Grasu neemt vlug de vrije trap. Ruigrok probeert de bal met de borst te controleren. Ruigrok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ciacci is nu in balbezit. Ciacci passt de bal met de wreef. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Imola FC 3:0

77e minuut.
Brizuela geeft een hoge lob. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli passt de bal zonder na te denken. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Imola FC 4:0

80e minuut.
Thygesen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lafuente geeft de bal voor. Čeburkovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 36%, Imola FC 64%.
Islares F.C. - Imola FC 4:0