Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imola FC Islares F.C.
Open D3 Tactiek DEFS
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.8 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten adequate
average Passen solid
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Daar is Copită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copită geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz kopt de bal weg. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kuvalja kopt de bal weg. Rupala rent richting de bal. Rupala passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Čeburkovas de bal onder controle te krijgen. Grasu rent richting de bal. Grasu passt de bal met de wreef. Ruigrok is nu in balbezit. Ruigrok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuvalja de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz met een sublieme pass. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frusina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salvelli met de inworp. Grasu heeft problemen om de bal te vangen. Grasu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Michnikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imola FC 63%, Islares F.C. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imola FC - Islares F.C. 0:0

57e minuut.
Daar is Čeburkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasu is nu in balbezit. Grasu geeft de bal voor. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli probeert naar een medespeler te passen. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Rupala de bal. Coeckelbergh is nu in balbezit. Coeckelbergh passt de bal zonder na te denken. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Rembrak geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz passt de bal zonder na te denken. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Salvelli rent richting de bal. Mazzeo onderschept slim de pass. Mazzeo probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rembrak geeft een lange en hoge pass. Copită is nu in balbezit. Lafuente begaat een overtreding. Lafuente krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imola FC 72%, Islares F.C. 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imola FC - Islares F.C. 0:0