Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
garfio Xermade CF
joyre Tactiek 4-3-3 SD
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 41.7
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Rodríguez Nebreda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu passt de bal zonder na te denken. Vidaurreta is nu in balbezit. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Traxinger geeft een lange en hoge pass. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidaurreta raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascua legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Xermade CF 1:0

11e minuut.
Cámara rent richting de bal. Vidaurreta onderschept slim de pass. Urzelai begaat een overtreding. Urzelai krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Merino passt de bal zonder na te denken. Vidaurreta heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurreta met een sublieme pass. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta onderschept slim de pass. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta schiet op doel. Marchal Razquín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Sese begaat een overtreding. Rodríguez Nebreda raakt geblesseerd tijdens het duel. Osoro komt het veld opgelopen. García Iglesias komt het veld opgelopen. Muguerza komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Pascua rent richting de bal. Pascua passt de bal in één keer door. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Xermade CF 2:0

32e minuut.
Kitinov speelt de bal door. Grasu rent richting de bal. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Vidaurreta is nu in balbezit. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Xermade CF 3:0

38e minuut.
Grasu passt de bal in één keer door. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza met een sublieme pass. Daar is Vidaurreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 32%, Xermade CF 68%.
garfio - Xermade CF 3:0

47e minuut.
Muguerza rent richting de bal. Muguerza speelt de bal door. Kitinov probeert naar een medespeler te passen. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidaurreta raakt geblesseerd tijdens het duel. Merino met een snel genomen vrije trap. Pascua springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Merino onderschept slim de pass. Merino geeft een lange en hoge pass. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel. Marchal Razquín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Xermade CF 4:0

65e minuut.
Rodríguez Nebreda met een snelle inworp. García Iglesias rent richting de bal. Kitinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kitinov geeft de bal voor. Pascua krijgt zijn hoofd ertegen. Marchal Razquín bokst de bal weg.

67e minuut.
Fernández Sanz kopt de bal weg. Bermudo rent richting de bal. Oancea maakt een afschuwelijke overtreding. Oancea krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Muguerza verovert de bal door een tackle van achteren. Muguerza speelt de bal door. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidaurreta zal de hoekschop nemen. Pascua krijgt zijn hoofd ertegen. Marchal Razquín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
García Iglesias rent richting de bal. García Iglesias geeft een hoge lob. Daar is Fontanillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermudo rent richting de bal. Bermudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Muguerza is nu in balbezit. Merino verovert de bal door een tackle van achteren. Merino met een sublieme pass. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Xermade CF 5:0

86e minuut.
Vidaurreta is nu in balbezit. Álvarez Vílchez begaat een overtreding. Vidaurreta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidaurreta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodríguez Nebreda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 36%, Xermade CF 64%.
garfio - Xermade CF 5:0