Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
garfio Gambs de Weska
joyre Tactiek T0 Dfsa
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 59.8
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Oancea heeft problemen om de bal te vangen. Konka is nu in balbezit. Oancea begaat een overtreding. Konka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gos wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Vidaurreta met een snelle inworp. Gos speelt de bal door. Konka rent richting de bal. Konka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Fontanillas geeft de bal voor. Inworp. Barrichello met de inworp. Regulasiewicz rent richting de bal. Regulasiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Niceforo geeft een lange en hoge pass. Konka met een sublieme pass. Kitinov geeft de bal voor. Pascua maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 1:0

12e minuut.
Konka is nu in balbezit. Konka passt de bal zonder na te denken. Fontanillas rent richting de bal. Regulasiewicz onderschept slim de pass. Regulasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Grasu probeert naar een medespeler te passen. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta passt de bal met de wreef. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Gos rent richting de bal. Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino passt de bal zonder na te denken. Vidaurreta is nu in balbezit. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gos passt de bal in één keer door. Konka is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oancea ... Strafschop! Konka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
garfio - Gambs de Weska 1:1

26e minuut.
Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Nebreda probeert naar een medespeler te passen. Pascua rent richting de bal. Pascua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 2:1

40e minuut.
Pascua rent richting de bal. Niceforo verovert de bal door een tackle van achteren. Niceforo met een sublieme pass. Konka is nu in balbezit. Konka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Konka heeft problemen om de bal te vangen. Gos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Regulasiewicz de bal. Konka is nu in balbezit. Konka haalt uit met een fantastische trap. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vidaurreta is nu in balbezit. Vidaurreta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pascua de bal. Pascua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 52%, Gambs de Weska 48%.
garfio - Gambs de Weska 3:1

46e minuut.
Della onderschept slim de pass. Della met een sublieme pass. Kitinov met een sublieme pass. Regulasiewicz is nu in balbezit. Regulasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Nebreda met een snelle inworp. Kitinov geeft een hoge lob. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 4:1

52e minuut.
Vidaurreta onderschept slim de pass. Vidaurreta speelt de bal door. Pascua rent richting de bal. Pascua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 5:1

55e minuut.
Fontanillas geeft een lange en hoge pass. Della is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidaurreta. Vidaurreta krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kitinov speelt de bal door. Vidaurreta rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidaurreta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pascua springt en kopt de bal. Gilardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Vidaurreta is nu in balbezit. Vidaurreta passt de bal zonder na te denken. Pascua rent richting de bal. Pascua draait met de bal, schiet en ... Gilardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 6:1

69e minuut.
Della geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vidaurreta de bal onder controle te krijgen. Traxinger is nu in balbezit. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kitinov passt de bal zonder na te denken. Pascua rent richting de bal. Della legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Della krijgt een gele kaart. Pascua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pascua neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 7:1

86e minuut.
Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Merino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konka raakt geblesseerd tijdens het duel. Gos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Gambs de Weska 7:2

86e minuut.
Della met een snelle inworp. Gos probeert naar een medespeler te passen. Wenyuan rent richting de bal. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 60%, Gambs de Weska 40%.
garfio - Gambs de Weska 7:2