Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska garfio
T0 Dfsa Tactiek joyre
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
incredible Verdedigen very good


2e minuut.
Konka is nu in balbezit. Kitinov rent richting de bal. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kitinov geeft een hoge lob. Niceforo probeert naar een medespeler te passen. Pehlivanov heeft problemen om de bal te vangen. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan passt de bal zonder na te denken. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konka geeft een lange en hoge pass. Zgoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - garfio 1:0

17e minuut.
Spinelli probeert naar een medespeler te passen. Konka is nu in balbezit. Konka passt de bal met de wreef. Gos is nu in balbezit. Gos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan probeert naar een medespeler te passen. Konka is nu in balbezit. Konka schiet op doel. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - garfio 2:0

20e minuut.
Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan passt de bal in één keer door. Gos is nu in balbezit. Gos geeft een hoge lob. Konka krijgt zijn hoofd ertegen. Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos met een sublieme pass. Fontanillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda onderschept slim de pass. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zgoda is nu in balbezit. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Oancea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gos geeft de bal voor. Zgoda springt en kopt de bal. Almarza bokst de bal weg.

26e minuut.
Zamarripa passt de bal met de wreef. Gos rent richting de bal. Gos met een sublieme pass. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Konka is nu in balbezit. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - garfio 3:0

38e minuut.
Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan geeft de bal voor. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spinelli probeert naar een medespeler te passen. Gos probeert naar een medespeler te passen. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - garfio 4:0

44e minuut.
Wenyuan met een sublieme pass. Zgoda rent richting de bal. Zgoda passt de bal in één keer door. Konka rent richting de bal. Konka schiet op doel. Almarza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 30%, garfio 70%.
Gambs de Weska - garfio 4:0

47e minuut.
Merino rent richting de bal. Merino passt de bal zonder na te denken. Vidaurreta is nu in balbezit. Zamarripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Spinelli rent richting de bal. Spinelli passt de bal in één keer door. Konka is nu in balbezit. Konka draait met de bal, schiet en ... Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Konka is nu in balbezit. Konka geeft een hoge lob. Wenyuan kopt de bal weg. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Garitano met een sublieme pass. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos probeert naar een medespeler te passen. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan draait met de bal, schiet en ... Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Gos speelt de bal door. Konka rent richting de bal. Zgoda is nu in balbezit. Konka rent richting de bal. Konka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Pascua de bal. Grasu is nu in balbezit. Gos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gos krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Gos rent richting de bal. Gos geeft een lange en hoge pass. Oancea heeft problemen om de bal te vangen. Konka rent richting de bal. Konka draait met de bal, schiet en ... Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wenyuan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Almarza bokst de bal weg. Konka krijgt zijn hoofd ertegen. Almarza bokst de bal weg.

77e minuut.
Niceforo geeft een hoge lob. Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascua rent richting de bal. Pascua schiet op doel. Gilardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - garfio 4:1

81e minuut.
Zgoda is nu in balbezit. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Traxinger onderschept slim de pass. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gos met een sublieme pass. Daar is Spinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinelli speelt de bal door. Konka is nu in balbezit. Konka schiet op doel. Almarza bokst de bal weg.

86e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Spinelli is nu in balbezit. Spinelli passt de bal zonder na te denken. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Garitano is nu in balbezit. Garitano geeft de bal voor. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ... Gilardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 36%, garfio 64%.
Gambs de Weska - garfio 4:1