Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manumanyes F.C. Islares F.C.
2019 3-5-2 sb Tactiek DEFS
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten adequate
solid Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Gontarewicz kopt de bal weg. Ruigrok rent richting de bal. Met opzet legt Kaczmarczyk zijn tegenspeler op de grond. Kaczmarczyk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zoetemelk passt de bal met de wreef. Galusko rent richting de bal. Galusko geeft een lange en hoge pass. Koscielny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Islares F.C. 1:0

13e minuut.
Grasu onderschept slim de pass. Grasu geeft de bal voor. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz passt de bal met de wreef. Ruigrok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manumanyes F.C. - Islares F.C. 1:1

21e minuut.
Galusko onderschept slim de pass. Galusko passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. García Mendiguchía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Islares F.C. 2:1

36e minuut.
Thygesen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilev met de inworp. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ilev is nu in balbezit. Ilev geeft de bal voor. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Koscielny de bal onder controle te krijgen. García Mendiguchía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 46%, Islares F.C. 54%.
manumanyes F.C. - Islares F.C. 2:1

60e minuut.
Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu passt de bal in één keer door. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok haalt uit met een fantastische trap. Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manumanyes F.C. - Islares F.C. 2:2

63e minuut.
Inworp. Bocardo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ilev onderschept slim de pass. Ilev probeert naar een medespeler te passen. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. García Mendiguchía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Islares F.C. 3:2

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koscielny stond buitenspel. Rembrak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manumanyes F.C. - Islares F.C. 3:3

83e minuut.
Koscielny bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko rent richting de bal. Koscielny bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko is nu in balbezit. Galusko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ruigrok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masmanidis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Brizuela met een snelle inworp. Salvelli is nu in balbezit. Falsoni is nu in balbezit. Salvelli verovert de bal door een tackle van achteren. Salvelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 55%, Islares F.C. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manumanyes F.C. - Islares F.C. 3:3