Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
garfio manumanyes F.C.
joyre Tactiek 2019 3-5-2 sb
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 60.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Ociepa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Traxinger trapt de bal weg. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Ociepa de bal. Oancea begaat een overtreding. Ociepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaczmarczyk wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vidaurreta met de inworp. Grasu rent richting de bal. Grasu passt de bal in één keer door. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Falsoni met een sublieme pass. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk passt de bal zonder na te denken. Koscielny bereikt de bal nog maar net als eerste. Koscielny draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Zoetemelk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koscielny is nu in balbezit. Kitinov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koscielny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galusko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galusko rent richting de bal. Galusko met een sublieme pass. Koscielny bereikt de bal nog maar net als eerste. Koscielny schiet op doel. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lancuso passt de bal in één keer door. Kaczmarczyk probeert naar een medespeler te passen. Fontanillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koscielny onderschept slim de pass. Koscielny draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidaurreta met de inworp. Grasu speelt de bal door. Rodríguez Nebreda heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Rúra bokst de bal weg.

30e minuut.
Liberda met de inworp. Kaczmarczyk probeert naar een medespeler te passen. Fontanillas is nu in balbezit. Galusko verovert de bal door een tackle van achteren. Galusko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kaczmarczyk rent richting de bal. Grasu onderschept slim de pass. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vidaurreta stond buitenspel. Falsoni neemt vlug de vrije trap. Fontanillas kan de bal niet met de borst controleren. Koscielny rent richting de bal. Koscielny draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Kaczmarczyk met een snelle inworp. Ilev probeert naar een medespeler te passen. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rodríguez Nebreda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burgos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 62%, manumanyes F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
garfio - manumanyes F.C. 0:0

47e minuut.
Kaczmarczyk speelt de bal door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal met de wreef. Koscielny bereikt de bal nog maar net als eerste. Koscielny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyś met de inworp. Lancuso probeert naar een medespeler te passen. Koscielny is nu in balbezit. Koscielny haalt uit met een fantastische trap. Almarza bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocardo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Merino heeft problemen om de bal te vangen. Bocardo geeft een lange en hoge pass. Koscielny kopt de bal weg. Klungelig pakt Ociepa de bal. Ociepa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fontanillas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - manumanyes F.C. 0:1

71e minuut.
Oancea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lancuso met een snelle inworp. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lancuso is nu in balbezit. Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko passt de bal met de wreef. Koscielny rent richting de bal. Koscielny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - manumanyes F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 57%, manumanyes F.C. 43%.
garfio - manumanyes F.C. 0:2