Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska Islares F.C.
T0 Dfsa Tactiek DEFS
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten redelijk
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Copită speelt de bal door. Klungelig pakt Rembrak de bal. Konka onderschept slim de pass. Konka schiet op doel. García Mendiguchía werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Copită rent richting de bal. Copită passt de bal met de wreef. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gontarewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gilardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ruigrok de bal. Niceforo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niceforo passt de bal met de wreef. Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Coeckelbergh kopt de bal weg. Daar is Upton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenyuan probeert naar een medespeler te passen. Konka rent richting de bal. Konka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Thygesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konka rent richting de bal. Rembrak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. García Mendiguchía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan onderschept slim de pass. Wenyuan passt de bal zonder na te denken. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ruigrok heeft problemen om de bal te vangen. Salvelli rent richting de bal. Salvelli probeert naar een medespeler te passen. Ruigrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruigrok draait met de bal, schiet en ... Gilardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Cimaduomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu rent richting de bal. Grasu speelt de bal door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rembrak geeft een lange en hoge pass. Gos is nu in balbezit. Met opzet legt Upton zijn tegenspeler op de grond. Upton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 40%, Islares F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gambs de Weska - Islares F.C. 0:0

51e minuut.
Copită is nu in balbezit. Copită passt de bal zonder na te denken. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... García Mendiguchía probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Upton speelt de bal door. Gontarewicz is nu in balbezit. Garitano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garitano krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pehlivanov geeft een lange en hoge pass. Cimaduomo onderschept slim de pass. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello schiet op doel. Na een snelle pass probeert García Mendiguchía de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Konka is nu in balbezit. Konka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Islares F.C. 1:0

82e minuut.
Daar is Cimaduomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Copită maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Copită moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Copită schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zgoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Gos wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Islares F.C. 2:0

87e minuut.
Suárez Rivas geeft een hoge lob. Grasu rent richting de bal. Zamarripa onderschept slim de pass. Zamarripa geeft de bal voor. Thygesen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 49%, Islares F.C. 51%.
Gambs de Weska - Islares F.C. 2:0