Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xermade CF ILLUNBE
4-3-3 MPEX Tactiek DOBLE TRES 3
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
44.6 gemiddelde waardering 61.6
adequate Schieten incredible
adequate Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stepanyan met een snelle inworp. Bedir geeft de bal voor. Furukawa rent richting de bal. Furukawa draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Furukawa rent richting de bal. Urzelai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furukawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Monterroso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan met een sublieme pass. Gakou rent richting de bal. Gakou draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Monterroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusano is nu in balbezit. Met opzet legt Monterroso zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Monterroso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Monterroso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Klungelig pakt Rylik de bal. Rylik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gusano met een snelle inworp. López de la Fuente geeft de bal voor. Salil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bermudo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - ILLUNBE 1:0

14e minuut.
Gusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gusano de bal. Rylik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gusano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bermudo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie passt de bal zonder na te denken. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš maakt een snoekduik en kopt de bal. Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
López de la Fuente passt de bal zonder na te denken. Christiansen met een sublieme pass. Niculaie rent richting de bal. Bermudo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermudo haalt uit met een fantastische trap. Salil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gusano. Quintana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Álvarez Vílchez komt het veld opgelopen. García Iglesias komt het veld opgelopen. Osoro komt het veld opgelopen. Rylik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stepanyan kopt de bal weg. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stepanyan kopt de bal weg. Daar is Morís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Urzelai is nu in balbezit. Bedir onderschept slim de pass. Bedir passt de bal zonder na te denken. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Gakou springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xermade CF - ILLUNBE 1:1

39e minuut.
Bedir verovert de bal door een tackle van achteren. Bedir geeft de bal voor. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš schiet op doel. Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - ILLUNBE 1:2

39e minuut.
Liesmiņš onderschept slim de pass. Liesmiņš passt de bal in één keer door. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Furukawa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Osoro is nu in balbezit. Bedir onderschept slim de pass. Bedir passt de bal zonder na te denken. Gakou is nu in balbezit. Gakou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - ILLUNBE 1:3

44e minuut.
Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Liesmiņš kopt de bal weg. Gakou is nu in balbezit. Gakou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - ILLUNBE 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xermade CF 69%, ILLUNBE 31%.
Xermade CF - ILLUNBE 1:4

46e minuut.
Liesmiņš probeert naar een medespeler te passen. Furukawa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermudo. Furukawa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Furukawa kan niet meer verder spelen. Bădescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Silvar speelt de bal door. Stepanyan is nu in balbezit. Bermudo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bermudo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Osoro kopt de bal weg. Stepanyan geeft een hoge lob. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - ILLUNBE 1:5

75e minuut.
Bedir verovert de bal door een tackle van achteren. Bedir passt de bal zonder na te denken. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan geeft de bal voor. Liesmiņš krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Marchal Razquín probeert naar een medespeler te passen. García Iglesias kopt de bal weg. Bermudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo schiet op doel. Salil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bedir speelt de bal door. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft de bal voor. Liesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesmiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - ILLUNBE 1:6

85e minuut.
Kończak verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft een hoge lob. Liesmiņš is nu in balbezit. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal zonder na te denken. Liesmiņš is nu in balbezit. Gakou rent richting de bal. Gakou draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín bokst de bal weg.

89e minuut.
Bedir onderschept slim de pass. Bedir passt de bal in één keer door. Liesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - ILLUNBE 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xermade CF 73%, ILLUNBE 27%.
Xermade CF - ILLUNBE 1:7