Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imola FC Gambs de Weska
Open D2 Tactiek T0 Dfsa
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 62.1
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan onderschept slim de pass. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello schiet op doel. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wenyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan passt de bal in één keer door. Gos rent richting de bal. Gos geeft een lange en hoge pass. Wenyuan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kuvalja probeert de bal aan de voet te houden. Barrichello rent richting de bal. Barrichello passt de bal in één keer door. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gos zal de hoekschop nemen. Konka kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov geeft een lange en hoge pass. Barrichello kopt de bal weg. Konka is nu in balbezit. Konka schiet op doel. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Garitano onderschept slim de pass. Garitano geeft een lange en hoge pass. Ruszkiewicz rent richting de bal. Zgoda onderschept slim de pass. Zgoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Milliardi rent richting de bal. Milliardi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrichello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zgoda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ruszkiewicz is nu in balbezit. Zgoda is nu in balbezit. Ruszkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruszkiewicz krijgt een gele kaart. Zgoda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Barrichello met een sublieme pass. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Milliardi is nu in balbezit. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda schiet op doel. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Konka probeert de bal met de borst te controleren. Gos is nu in balbezit. Gos passt de bal met de wreef. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garitano geeft de bal voor. Inworp. Rupala met de inworp. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Gos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swędera is nu in balbezit. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kuvalja rent richting de bal. Kuvalja geeft een lange en hoge pass. Konka is nu in balbezit. Konka schiet op doel. Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Gambs de Weska 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imola FC 67%, Gambs de Weska 33%.
Imola FC - Gambs de Weska 0:1

53e minuut.
Garitano speelt de bal door. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos met een sublieme pass. Konka rent richting de bal. Konka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zamarripa kopt de bal weg. Ruszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konka is nu in balbezit. Konka haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Gambs de Weska 0:2

56e minuut.
Konka rent richting de bal. Konka met een sublieme pass. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Gambs de Weska 0:3

57e minuut.
Năstăsoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Żółkiewski de bal. Pelupessy is nu in balbezit. Zgoda onderschept slim de pass. Daar is Zgoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Konka kopt de bal weg. Ruszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wenyuan is nu in balbezit. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda schiet op doel. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

59e minuut.
Wenyuan speelt de bal door. Gos is nu in balbezit. Gos speelt de bal door. Konka rent richting de bal. Konka schiet op doel. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Năstăsoiu kan de bal niet met de borst controleren. Pehlivanov geeft een hoge lob. Barrichello kopt de bal weg. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zamarripa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zgoda probeert de bal met de borst te controleren. Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello geeft een hoge lob. Konka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Garitano speelt de bal door. Gos probeert naar een medespeler te passen. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gos zal de hoekschop nemen. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zgoda probeert de bal met de borst te controleren. Zgoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Gambs de Weska 0:4

74e minuut.
Gos rent richting de bal. Gos passt de bal met de wreef. Konka is nu in balbezit. Konka schiet op doel. Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Gambs de Weska 0:5

77e minuut.
Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan geeft de bal voor. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda schiet op doel. Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Imola FC - Gambs de Weska 0:6

83e minuut.
Garitano onderschept slim de pass. Garitano probeert naar een medespeler te passen. Gos met een sublieme pass. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pelupessy is nu in balbezit. Gos verovert de bal door een tackle van achteren. Gos geeft de bal voor. Konka is nu in balbezit. Konka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imola FC 72%, Gambs de Weska 28%.
Imola FC - Gambs de Weska 0:6