Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska Imola FC
T0 Dfsa Tactiek Open D2
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten adequate
very good Passen average
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Spinelli passt de bal zonder na te denken. Gos rent richting de bal. Gos passt de bal in één keer door. Daar is Konka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konka haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos met een sublieme pass. Wenyuan geeft een hoge lob. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda schiet op doel. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Swędera begaat een overtreding. Spinelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Spinelli met een snel genomen vrije trap. Zgoda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzeo probeert naar een medespeler te passen. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel. Michnikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 1:0

18e minuut.
Wenyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan passt de bal met de wreef. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Michnikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mazzeo de bal. Konka is nu in balbezit. Konka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Michnikowski trapt de bal weg van het doel. Gos kopt de bal weg. Frusina is nu in balbezit. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgoda schiet op doel. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Gilardi speelt de bal door. Gos is nu in balbezit. Gos passt de bal met de wreef. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka draait met de bal, schiet en ... Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 2:0

26e minuut.
Spinelli passt de bal in één keer door. Garitano speelt de bal door. Gos speelt de bal door. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 3:0

29e minuut.
Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka geeft een lange en hoge pass. Milliardi heeft problemen om de bal te vangen. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Wenyuan rent richting de bal. Zgoda rent richting de bal. Wenyuan rent richting de bal. Wenyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 4:0

33e minuut.
Zgoda is nu in balbezit. Gos rent richting de bal. Gos passt de bal zonder na te denken. Konka rent richting de bal. Konka schiet op doel. Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lafuente rent richting de bal. Wenyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan passt de bal in één keer door. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Gos rent richting de bal. Rupala rent richting de bal. Suárez Rivas speelt de bal door. Konka rent richting de bal. Konka schiet op doel. Michnikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mazzeo geeft een lange en hoge pass. Spinelli kopt de bal weg. Daar is Mazzeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konka is nu in balbezit. Konka draait met de bal, schiet en ... Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Michnikowski bokst de bal weg. Milliardi rent richting de bal. Wenyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Wenyuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 5:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regulasiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 25%, Imola FC 75%.
Gambs de Weska - Imola FC 5:0

49e minuut.
Gos met een sublieme pass. Wenyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenyuan passt de bal in één keer door. Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda draait met de bal, schiet en ... Michnikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frusina heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 6:0

52e minuut.
Mazzeo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinelli met de inworp. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Spinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinelli passt de bal met de wreef. Gos speelt de bal door. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenyuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 7:0

75e minuut.
Spinelli kopt de bal weg. Rupala heeft problemen om de bal te vangen. Regulasiewicz geeft de bal voor. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zgoda speelt de bal door. Konka heeft problemen om de bal te vangen. Mazzeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgoda haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Niceforo geeft een lange en hoge pass. Milliardi heeft problemen om de bal te vangen. Zgoda rent richting de bal. Zgoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 8:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Năstăsoiu de bal onder controle te krijgen. Garitano speelt de bal door. Konka is nu in balbezit. Konka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Imola FC 9:0

90e minuut.
Suárez Rivas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafuente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 38%, Imola FC 62%.
Gambs de Weska - Imola FC 9:0