Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xermade CF manumanyes F.C.
4-3-3 SD Tactiek 2019 3-5-2 sb
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
42.1 gemiddelde waardering 58.5
average Schieten very good
average Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Urzelai speelt de bal door. Cámara probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sanz schiet op doel. Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Koscielny passt de bal in één keer door. Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko passt de bal met de wreef. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Muguerza trapt de bal weg. Klungelig pakt Cámara de bal. Lancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancuso speelt de bal door. Koscielny is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - manumanyes F.C. 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Morís de bal. Galusko rent richting de bal. Sese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galusko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galusko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Silvar geeft een lange en hoge pass. Lancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cámara begaat een overtreding. Lancuso roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lancuso kan niet meer verder spelen. Sergienko komt het veld opgelopen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez komt het veld opgelopen. Osoro komt het veld opgelopen. Álvarez Vílchez komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Sergienko rent richting de bal. Urzelai onderschept slim de pass. Gómez rent richting de bal. Zoetemelk onderschept slim de pass. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Silvar rent richting de bal. Galusko verovert de bal door een tackle van achteren. Galusko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ociepa de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - manumanyes F.C. 0:2

38e minuut.
García Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarczyk probeert naar een medespeler te passen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Agrelos onderschept slim de pass. Agrelos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. López de la Fuente geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xermade CF 80%, manumanyes F.C. 20%.
Xermade CF - manumanyes F.C. 0:2

46e minuut.
Galusko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Álvarez Vílchez de bal. Urzelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa onderschept slim de pass. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - manumanyes F.C. 0:3

54e minuut.
Liberda verovert de bal door een tackle van achteren. Liberda geeft een lange en hoge pass. Ociepa kan de bal niet met de borst controleren. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - manumanyes F.C. 0:4

63e minuut.
Mondillo passt de bal met de wreef. Ociepa rent richting de bal. Silvar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silvar krijgt een gele kaart. Ociepa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ociepa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Marchal Razquín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - manumanyes F.C. 0:5

70e minuut.
Álvarez Vílchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko maakt een afschuwelijke overtreding. Sergienko krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zoetemelk met een sublieme pass. Sergienko is nu in balbezit. Sergienko geeft de bal voor. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Morís onderschept slim de pass. Ociepa verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sergienko kopt de bal weg. Osoro rent richting de bal. Zoetemelk begaat een overtreding. Zoetemelk krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Osoro geeft een lange en hoge pass. Urzelai kopt de bal weg. Bermudo is nu in balbezit. Bermudo schiet op doel. Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xermade CF 71%, manumanyes F.C. 29%.
Xermade CF - manumanyes F.C. 0:5