Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manumanyes F.C. Xermade CF
2019 3-5-2 sb Tactiek 4-3-3 MPEX
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
59.2 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Ilev verovert de bal door een tackle van achteren. Ilev probeert naar een medespeler te passen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel. Marchal Razquín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Xermade CF 1:0

6e minuut.
Galusko kopt de bal weg. Klungelig pakt Koscielny de bal. Koscielny geeft een hoge lob. Mondillo geeft een hoge lob. Koscielny springt en kopt de bal. Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koscielny rent richting de bal. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa schiet op doel. Marchal Razquín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Xermade CF 2:0

9e minuut.
Galusko verovert de bal door een tackle van achteren. Galusko met een sublieme pass. Bocardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociepa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Urzelai met een sublieme pass. Gusano is nu in balbezit. Kaczmarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gusano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bermudo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Rúra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Silvar geeft de bal voor. Ilev probeert naar een medespeler te passen. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Silvar verovert de bal door een tackle van achteren. Silvar probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Koscielny rent richting de bal. Koscielny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cámara komt het veld opgelopen. Osoro komt het veld opgelopen. Álvarez Vílchez komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anasiak komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Silvar geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczyk geeft een hoge lob. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Xermade CF 3:0

40e minuut.
Ilev passt de bal met de wreef. Galusko heeft problemen om de bal te vangen. Galusko speelt de bal door. Koscielny heeft problemen om de bal te vangen. Koscielny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Xermade CF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 19%, Xermade CF 81%.
manumanyes F.C. - Xermade CF 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Silvar de bal. Koscielny bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko rent richting de bal. Galusko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Xermade CF 5:0

54e minuut.
Gusano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lancuso komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Morís is nu in balbezit. Morís geeft de bal voor. López de la Fuente kopt de bal weg. Gusano is nu in balbezit. Gusano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Agrelos probeert naar een medespeler te passen. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak met een sublieme pass. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez is nu in balbezit. Zoetemelk maakt een afschuwelijke overtreding. Zoetemelk krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lancuso rent richting de bal. Lancuso geeft de bal voor. Anasiak kopt de bal weg. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Gusano met een snelle inworp. López de la Fuente geeft de bal voor. Bermudo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Xermade CF 5:1

82e minuut.
Falsoni is nu in balbezit. Falsoni geeft de bal voor. Morís probeert de bal met de borst te controleren. Koscielny is nu in balbezit. Koscielny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Barila speelt de bal door. Galusko is nu in balbezit. Galusko passt de bal in één keer door. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gusano met een sublieme pass. Bermudo is nu in balbezit. Agrelos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermudo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bermudo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rúra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 38%, Xermade CF 62%.
manumanyes F.C. - Xermade CF 5:1